Jobbsafari är en del avschibsted logo

Slöjdlärare åk 3-6

Villa MY, Villa Sjöstadens Montessori · Ystad · Ansök senast 17 maj (Idag)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Slöjdlärare i din ansökan

Är du utbildad lärare i ämnet slöjd (trä-, metall- och textil-) och söker en deltidstjänst? Det är de yngre barnen (åk 3-6) som ska vägledas till ett kreativt skapande, och som behöver en engagerad slöjdlärare. Är det du? Inför hösten 2024 är en 60%-tjänst vid Villa MY ledig.

Du kommer att självständigt planera, utvärdera och följa upp din undervisning, samt säkerställa ett kvalitativt lärande för eleverna utifrån våra styrdokument. Du ska vara trygg och nyfiken i din roll som ledare i klassrummet/slöjdalen. Noggrann och kreativ. Du ska förutom ett engagemang för barn och lärande även känna dig bekväm i en IT-baserad dokumentationsmiljö då närvaro, planering och dokumentation/bedömning görs digitalt.

Villa MY, är en liten och trygg montessoriskola, erbjuder utbildning från förskola upp till årskurs 6 vid två skolenheter i Ystad. Montessoripedagogiken formar skolans värdegrund och förhållningssätt samtidigt som naturvetenskap och hälsa finns som en röd tråd genom hela skoltiden. Ett eget skolkök där det tillagas näringsrika måltider, arbete med Grön Flagg samt mycket vardagsrörelse är alla en del i arbetet för att hela människan ska må bra. Villa MY har idag drygt 60 anställda.

Varmt välkommen till Villa MY!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Villa MY, Villa Sjöstadens Montessori

Placering

Ystad

Kontaktperson

Monteprenör AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Slöjdlärare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons