Jobbsafari är en del avschibsted logo

Slöjd- och bildlärare

Backa Friskola · Karlstad · Ansök senast 4 maj (7 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Välkommen till Backa friskola!

Vi söker en engagerad bild- och slöjdlärare till vår skola.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som lärare i bild och slöjd kommer du att undervisa elever i åk. 4-9. Du deltar som lärare i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt grundskolans läroplan och verksamhetsmål. Du ska vara väl förtrogen med ditt läraruppdrag utifrån aktuella styrdokument och ha goda kunskaper i att planera, genomföra, dokumentera, följa upp och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i metall-, textil- och träslöjd samt gärna även bild. Tidigare erfarenhet av läraryrket är mycket meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv, har en positiv elevsyn och skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du kan utveckla ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning och arbetar effektivt med relevanta digitala verktyg.

Som person är du lugn, stabil och lyhörd och har förmågan att skapa en trygg miljö för eleverna. Du har vana av att jobba självständigt och ta beslut, men kan även samarbeta i arbetslag. Att arbeta med våra elever innebär att ingen dag är den andra lik. Dagsform avgör vilka krav och aktiviteter som fungerar. Därför behöver du vara flexibel och ha förmåga att anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.


Anställningsinformation

Anställning kan ske under pågående rekrytering.

Omfattning: cirka 25%.

Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Du ansöker genom att följa denna länk och svara på frågorna: https://forms.gle/CLLqEDqjyGJjdaSF7

Du behöver OCKSÅ skicka ditt CV till hr@backafriskola.se

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Backa Friskola

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Nyed Friskola Ekonomisk Fören

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons