Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skyliftsförare sökes

Stadsbelysning Sverige AB · Österåker · Ansök senast 8 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skyliftsförare i din ansökan

Arbetsuppgifter:

Är du en teknisk kunnig person med passion för drift och underhåll? Vi söker en engagerad skyliftsförare som trivs med varierande arbetsuppgifter och utomhusarbete, i en roll med ansvar för inspektion och underhåll av elektriska anläggningar.

Du har ett omväxlande jobb och arbetar för det mesta utomhus. Du bör kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress.

I rollen som skyliftsförare är arbetsuppgifterna varierande. Du kommer arbeta med fokus på drift och underhåll med felanmälan med kontroller av elektriska anläggningar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att byta trasiga ljuskällor och armaturer men även andra viktiga funktioner så som tex rondering av anläggningar, seriebyte och armaturbyte.

Yrkesstolthet och prestigelöshet är A och O för en skyliftsförare på Stadsbelysning Sverige AB.

Du välkomnas in i en trygg och härlig grupp där klimatet beskrivs som öppet och hjälpsamt. Du kommer att jobba i ett dedikerat team som arbetar med felanmälan som består av olika roller.

Kompetensprofil

Vi söker dig som har gått el och energiprogrammet på gymnasienivå som gärna har ECY certifikat.

Gärna ha arbetat med skylift tidigare och har goda el kunskaper.

Tidigare erfarenheter att jobba med drift och underhåll av gatubelysning.

B-körtkort.

Du har en hög servicegrad och är driven och tar egna initiativ och ser vad som behöver göras, tar ansvar för det utförda arbetet och är en lagspelare.

Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som avslutar det du har påbörjat, är flexibel, prestigelös och anpassningsbar.

Vi lägger stor viktig vid bra personliga egenskaper och att du har en hög arbetsmoral. Du har lätt för att samarbeta även om jobbet också ställer krav på att du kan arbeta självständigt.

Vad erbjuder vi:

Stadsbelysning Sverige AB arbetar med drift och underhåll av kommuners och bostadsrättsföreningars gatubelysning. Stadsbelysning har planer på att växa successivt de kommande åren. Hos oss värdesätter vi våra medarbetare och prioriterar personalens välbefinnande högt. Vi strävar efter en familjär och öppen stämning där alla känner alla i organisationen, där taket är högt och beslutsvägarna är korta.

Vi tycker det är viktigt med friskvård och erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag, trevliga sammankomster och företagshälsovård.

Vi är även kollektivanslutna till IN, Installatörsföretagen.

Vi ser fram emot din ansökan via e-post: caroline.sjoborg@stadsbelysning.se

Märkning: Skyliftsförare


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stadsbelysning Sverige AB

Placering

Österåker

Kontaktperson

Stadsbelysning Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skyliftsförare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons