Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skolbusschaufför Tomelilla

Telepass AB/Sydbuss · Tomelilla · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skolbuss Tomelilla i din ansökan

Information om ansökan:Epost

Telepass/Sydbuss utökar avtalet för skoltrafik med Tomelilla kommun och behöver bli fler chaufförer till skolstart i Augusti 2024. Har du D-körkort och vill ha ett givande yrke där man som chaufför kör återkommande skollinjer och lär känna sina elever så tveka inte att söka.

Trafiken består av grundskoleskjuts och och trafiken utförs med bussar i varierande storlekar från 35 passagerares upp till 55 passagerare.

Tjänsterna är deltid på skoldagar med möjlighet att fylla upp med till exempel beställningstrafik och tågersättning.

Känner du att detta är något för dig så ansök idag, vi anställer löpande!

Hos Telepass/Sydbuss erbjuds du ett meningsfullt arbete i en verksamhet som värnar om respekt, omtanke och eget ansvar. För oss är det viktigt att vara en inkluderande arbetsgivare och vi ser mångfald som en stor styrka. På vårt kontor i Ystad möts du av stort engagemang och entreprenörskap. Här är det kort väg till beslut och det finns ett stort utrymme för dig som vill lyfta idéer och initiativ. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi firar gärna våra framgångar.

Förutom möjligheten att arbeta med ett betydelsefullt uppdrag, erbjuder vi våra medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Vi arbetar också aktivt med intern utveckling där du som medarbetare har möjlighet att gå vidare inom olika delar av verksamheten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Telepass AB/Sydbuss

Placering

Tomelilla

Kontaktperson

Telepass AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skolbuss Tomelilla i din ansökan

Information om ansökan:Epost

Dela jobbannonsen

Anmäl annons