Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skoladministratör / Löneadministratör

Skoladministratör / Löneadministratör

Europaportens Skolor · Malmö · Ansök senast 17 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skoladministratör i din ansökan

Skoladministratör samt löneadministratör

Som skoladministratör kommer du få en nyckelroll för att stötta skolledning, personal, vårdnadshavare och elever i ett flertal olika uppdrag. Du kommer att ansvara för personal- och elevadministration, hantering och uppföljning i ekonomisystem. Eftersom Europaportens skolor är en skola med musikprofil kommer du även att arbeta med organisation och planering inför skolans olika musikaler och evenemang

I din roll som löneadministratör innefattar ditt uppdrag hela löneprocessen, från att hantera tidrapportering och löneunderlag till inrapportering till externa myndigheter.

Detta kommer bland annat innefatta:

  • Månadsavstämningar
  • Hålla samtliga lönesystem uppdaterade med aktuella uppgifter
  • Ta fram uppföljning av personalstatistik
  • Utveckla och effektivisera löneadministrativa rutiner


Vi söker dig som har relevant YH- eller högskoleutbildning inom administration med inriktning på ekonomi-, personal- eller socialadministration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom skola eller liknande verksamhet

Om skolan

"På Europaportens skolor har personalen en passion för att hjälpa varje elev att nå sin fulla potential och bli en välmående individ och en god samhällsmedborgare. Vi har också en passion för livslångt lärande som vi vill sprida till våra elever så att de får och bevarar lusten att lära och utvecklas. Vi vill lägga en stabil grund genom att skapa goda relationer och hjälpa våra barn och unga att växa i kunskap och självförtroende."

På vår skola råder en familjär stämning som vi hoppas att du nu vill bli en del av. Vi (elever, personal och vårdnadshavare) värderar kunskap och värdegrund mycket högt. På vår skola trivs personalen och stannar gärna kvar! Vi arbetar för att ge det lilla extra för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för våra elever att lyckas. Vi tror att relationer är en viktig grund för arbetet i skolan.

Tjänstgöringsgrad: 100%

Önskad start: 240613

Frågor hänvisas till biträdande rektor Mattias Rosén

mattias.rosen@skola.europaporten.nu

Varmt välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Europaportens Skolor

Placering

Malmö

Kontaktperson

Europaportens Skolor AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Skoladministratör i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons