Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skiftledare SSP Luleå Airport

SSP Luleå Airport · Luleå · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker dig som tycker om att leda och vara en förebild för medarbetare i driften. Vi söker en skiftledare på heltid till vårt team SSP Luleå Airport.

SSP Luleå Airport är en rolig och utvecklande arbetsplats att arbeta på. Våra olika avdelningar är Cornelius Coffee, Craft n’ Draft, Kiosk, Catering och produktion. På en flygplats möter du många olika människor och arbetsuppgifterna är varierande vilket innebär är våra dagar aldrig är tråkiga.

Om tjänsten

Hos oss arbetar du i ett engagerat team och tillsammans levererar vi god mat i en välkomnande och familjär atmosfär. Arbetet innebär förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Som skiftledare förväntas du att under ditt skift motivera och peppa dina medarbetare att nå våra mål för service, försäljning och kvalitet. Dina arbetsuppgifter handlar därför om att hålla ditt team av medarbetare motiverade genom ett coachande och proaktivt ledarskap. Du assisterar restaurangchefen gällande mål både för service, försäljning och kvalitet för våra avdelningar. Du arbetar i driften på pass tillsammans med dina medarbetare som du leder under ditt skift.

Din profil

Vi söker dig med ett glatt humör och som klarar att arbeta både självständigt och i team. Du tycker om att leda och motivera andra och du är en förebild för både kollegor och chefer. Du trivs med att arbeta i restaurang och med att ge service till våra gäster.

För att lyckas i den här rollen är du van att arbeta i ett omväxlande tempo och du har fokus på service. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och att kommunicera med både gäster, kollegor och chefer är inga problem för dig. Vidare är ordning och reda en självklarhet för dig. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i.

Krav

  • För att arbeta på en flygplats krävs individuell säkerhetsprövning, det innebär bland annat att du måste vara ostraffad.
  • Du har en relevant restaurangutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet från restaurangkök.
  • Du talar och läser svenska obehindrat.

Övrig info

Våra öppettider följer flygplatsens öppettider, vilket innebär att arbetstiden är tidiga morgnar, dag, kvällar och helg. Du behöver kunna ta dig till och från arbetet under dessa tider.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Johansson på asa.johansson@ssp.se

Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren - SSP

SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SSP Luleå Airport

Placering

Luleå

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons