Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterskor till Psykiatrin i Region Örebro län

Sjuksköterskor till Psykiatrin i Region Örebro län

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2023:952 i din ansökan

Vill du vara med och utveckla den psykiatriska vården hos oss tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor? Nu söker vi dig som skulle vilja vara en del av vårt team som arbetar med psykiatrisk omvårdnad och vårdutveckling! Vi söker dig som har lätt att samarbeta, vill utvecklas och som vill göra skillnad för våra patienter och deras närstående. Att arbeta hos oss innebär att du har ett självständigt, rörligt och omväxlande arbete. Den dag du känner dig redo för vidareutbildning kan vi erbjuda generösa förmåner. Hos oss kan du som sjuksköterska stanna och utvecklas!

Område psykiatri i Region Örebro län är en specialistverksamhet som innefattar; öppen - och slutenvård, akutverksamhet, intensivvård, beroendevård, psykosvård, rättspsykiatrisk vård samt vård för barn-och unga vuxna.

Allmänpsykiatrin

Allmänpsykiatrins vårdavdelningar på Universitetssjukhuset i Örebro tar emot och vårdar patienter i behov av allmänpsykiatrisk heldygnsvård. I uppdraget ingår exempelvis att ge psykiatrisk akutsjukvård för patienter som har behov av en högre psykiatrisk vårdnivå för att säkerställa att patienten ska få en trygg och säker vårdmiljö. Vår psykiatriska akutmottagning består av en erfaren personalgrupp som möter våra psykiatriska patienter som har behov av att söka akut under dygnets alla timmar. Karlskogas vårdavdelning är en allmänpsykiatrisk korttidsvårdavdelning. Här finns också brukarstyrd inläggning som innebär en möjlighet för patienten till självinläggning.

Barn- och ungdomspsykiatrin

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) vårdavdelning är en psykiatrisk akutavdelning för barn och ungdomar upp till 18 år. Inläggning på avdelningen sker oftast planerat och efter kontakt med barn- och ungdomspsykiatrins öppenvårdsmottagningar. Under kvällar, nätter och helger kan inläggning bli aktuell efter kontakt med psykiatrins akutmottagning. Vi jobbar individfokuserat och samverkar med andra vårdaktörer samt med föräldrar eller målsmän.

Rättspsykiatrin

Rättspsykiatrin i Örebro består av fyra avdelningar. Patienterna som befinner sig här har blivit dömda till vård enligt Lagen om Rättspsykiatrisk Vård (LRV). Patienternas komplexa vårdbehov gör arbetet varierande, långsiktigt och stimulerande. Varje patient har ett eget tvärprofessionellt team kring sig som tillsammans med patienten arbetar med individens problematik. Vi jobbar individfokuserat och samverkar med andra vårdaktörer samt med närstående.

Specialistpsykiatrin

Psykosvårdens avdelning på Karlahuset. Målgruppen är i huvudsak patienter med psykossjukdom över 18 års ålder, med flexibilitet från 16 års ålder. Kärnan i uppdraget för enheterna är att genomföra multiprofessionella slutenvårdsinsatser med inriktning på evidensbaserad vård i enlighet med vård- och insatsprogram för schizofreni och det sammanhållna och personcentrerade vårdförloppet för förstagångsinsjuknade i psykos.

Beroendecentrum vårdavdelning erbjuder utrednings- och behandlingsinsatser till de personer i länet som har ett missbruk/beroende av droger och som samtidigt mår psykiskt dåligt. Beroendecentrum tar emot både unga och vuxna. Till beroendecentrum kommer patienten antingen genom remiss eller genom att patienten kontaktar oss på egen hand. Till verksamheten hör också Beroendecentrums tillnyktringsavdelning.

Sjuksköterskor till Psykiatrin i Region Örebro län

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat psykiatriskt omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten:

Tillsvidare. Möjlighet till visstidsanställning finns också. Heltid dag/kväll eller natt. Möjlighet till kombinationstjänstgöring där du delar din tjänst mellan två verksamheter finns också. Vi är även intresserade av dig som vill jobba deltid eller på timmar. Flexibilitet finns för olika lösningar.

Ansökan

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Vid ansökan:Ange referens HoS:2023:952 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons