Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterskor Hälso- och sjukvården 2024

Sjuksköterskor Hälso- och sjukvården 2024

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2023:954 i din ansökan

Vi satsar på våra sjuksköterskor!

I Region Örebro län erbjuder vi dig som sjuksköterska en tillsvidareanställning direkt. I början av din anställning får du som ny sjuksköterska också möjlighet att delta i ett omfattande introduktionsprogram under ett år, som ger dig bra förutsättningar att komma in i ditt arbete och träffa nya sjuksköterskekollegor. Den dag du känner dig redo för vidareutbildning kan vi också erbjuda generösa förmåner.

I vår region finns en arbetsplats för alla önskemål. Det stora universitetssjukhuset för specialistkompetens och en nära koppling till universitetet, våra mindre akutsjukhus i länet, Karlskoga lasarett eller Lindesbergs lasarett, för närheten mellan verksamheterna. Hos oss finns alla möjligheter! Steget in är bara en början på din karriär, här kan du som sjuksköterska stanna och utvecklas.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Sjuksköterskor Hälso- och sjukvården 2024

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.

Ansökan

Urval, intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Vid ansökan:Ange referens HoS:2023:954 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons