Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska/Företagssköterska

Priserva i Borås AB · Borås · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Är du leg. sjuksköterska med intresse för arbetsmiljö, friskvård och hälsa? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som sjuksköterska till vår mottagning i Borås.

Priserva Företagshälsa arbetar med företagsnära tjänster inom arbetsmiljö och friskvård. Vi söker nu ytterligare en person som vill vara med att fortsätta bygga framtidens företagshälsa utifrån våra kunders önskemål.

Vi är en mindre företagshälsa i Borås med stort engagemang, personlighet, enkelhet och lyhördhet i allt vi gör med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter. Vi arbetar nära våra kunder och deras anställda.

Vi söker dig som är Sjuksköterska/Företagssköterska med god erfarenhet. Meriterande är relevant utbildning med vidareutbildning inom företagshälsovård men inget krav.

Du delar våra värderingar och kan förmedla ett högt förtroende, enkelhet, engagemang och innovativt tänkande utifrån våra kunders behov. Har god förmåga att möta och lyssna in våra kunders behov. Du har intresse och förmåga att arbeta både i team och självständigt. Du har lätt för att ta kontakt med nya och nuvarande kunder. Du skall vara punktlig och värdesätta tid.

Förekommande arbetsuppgifter såsom hälsoundersökningar, rehabiliteringssamordnare, provtagningar och vaccinationer. Det förekommer också regelbundna kontakter med arbetsgivare, HR och chefer.

Vi erbjuder dig;

• En gemenskap i ett prestigelöst och stöttande team som trivs mycket bra tillsammans.

• Delaktighet i utvecklingen av morgondagens företagshälsa.

• Stimulerande och varierande arbetsuppgifter.

• Frihet under ansvar.

• Friskvårdsbidrag.

• Arbetstidsförkortning under sommaren.

Tjänstens omfattning kan diskuteras mellan 50 - 100 % och är tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vi omfattas av kollektivavtal.

Arbetstider dagtid, måndag - fredag, inga obekväma arbetstider eller helger.

Uppdrag ute hos kund förekommer och därför är B-Körkort ett krav.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Priserva i Borås AB

Placering

Borås

Kontaktperson

Priserva i Borås AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons