Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska/Distriktsköterska Primärvård

Sjuksköterska/Distriktsköterska Primärvård

Kry Vårdcentral Nybro (tidigare Cityläkarna i Nybro AB) · Nybro · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Information om ansökan:Via mejl

Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning till vår hälsocentral i Nybro. Meriterande är om du har erfarenhet av livsstilsmottagning eller demensmottagning men även övrig erfarenhet av specialistuppdrag är värdefulla.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med patienter och vill bidra till förändring på primärvårdsnivå, med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga att arbeta i grupp.

Kry Vårdcentral Nybro har ca 4000 listade patienter och 11 kompetenta medarbetare. Vi har en god bemanning och arbetsmiljö och vi brinner för att du som medarbetare ska få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter. Vi har toppmoderna lokaler och ligger centralt i Nybro tätort. Vi arbetar med integrerad beteendehälsa och har vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av psykologer och socionom och vi har även egen fysioterapeut. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka in patienter direkt, med mycket god tillgänglighet till tider.

Om tjänsten: Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du en gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.

Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.

Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kry Vårdcentral Nybro (tidigare Cityläkarna i Nybro AB)

Placering

Nybro

Kontaktperson

Cityläkarna i Nybro AB

Ansök via mejl

Information om ansökan:Via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons