Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska

Capio · Halmstad · Ansök senast 23 okt. (157 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens ochstor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuderkvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse.Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta envarm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i närasamarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säkeroch högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 135 anställda som tillsammans arbetar för attskapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.Vårdavdelningen har 20 vårdplatser, varav 4 vårdplatser som är avsedda för övervakning.Vi vårdar pre- och postoperativa patienter som genomgått ortopediska operationer såsom knä-, höft-, ochaxelproteser samt operationer i händer, knä och fötter. På avdelningen arbetar ett härligt gäng beståendeav undersköterskor, grund- och specialistutbildade sjuksköterskor, fysioterapeuter och kockar i köket.Avdelningen är öppen måndag till fredag samt varannan vecka på lördag. Vårt arbetssätt bygger på attlyfta och stärka det friska hos individen, vilket främjar en god rehabilitering.Avdelningen är en tempofylld och lärorik miljö med högt och effektfullt patientflöde. Dagligen sker in- ochutskrivning av patienter, vilket hanteras fantastiskt i den här flexibla verksamheten.

Vi på Capio Movement söker nu timanställda sjuksköterskor med erfarenhet av postoperativ vård. Du förväntas kunna arbeta 3-5 pass per månad och trivas med arbeta både dag, kväll och natt.

Din roll

Som sjuksköterska arbetar du främst på vårdavdelningen och emellanåt på UVA-salen. Arbetet består avpre- och postoperativa arbetsuppgifter för ortopediska ingrepp. Preoperativa arbetsuppgifter inkluderarpatientinformation, inskrivning, premedicinering och övriga förberedelser. Postoperativa arbetsuppgifterär sedvanlig vård och rehabilitering av patienter.

Du utgör en viktig roll i vårdförloppet och vårt primära fokus är våra patienter. Vi arbetar i ett team kringpatienten och samarbetsförmåga är mycket viktigt. Ett välfungerande, tillitsfullt och bra samarbete medkollegor som sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, fysioterapeuter och undersköterskor är heltavgörande.Du som sjuksköterska arbetar tillsammans med alla yrkesgrupper ska vara med och bidra till att ge envård i toppklass.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig• Kollektivavtal• Inflytande och delaktighet i verksamheten• God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka• Flexibla arbetsförutsättningar• Gott samarbete och effektiva flöden• En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar• En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Tillträde: September 2024

Anställningsform: Intermittent visstidsanställning (även kallat timanställning) under ett år från tillträde (med möjlighet till förlängning).

Om dig

Legitimerad Sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet från pre- och postoperativvård. Du är lugnoch trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm i sedvanliga pre- och postoperativa arbetsuppgifter.

Kanske ska du läsa en specialistutbildning men önskar att arbeta lite upptill, eller så kombinerar du sin sjuksköterskekarriär med ett annat yrke.

Erfarenhet inom ortopedi och/eller intensivvård är meriterande.Därtill är du positiv i ditt förhållningssätt samt engagerad och lyhörd. Du har god förmåga att arbeta iteam, men du trivs också med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är strukturerad och kanprioritera mellan olika arbetsuppgifter, samt är lugn och trygg i tekniska moment. Du behöver ha ettflexibelt förhållningssätt med patients bästa som ansats.

Publicerat: 2024-05-06

Sista ansökningsdag: 2024-06-30

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons