Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska

Capio · Helsingborg · Ansök senast 25 sep. (149 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

I vackra Mariapark ligger Capio Mariastaden somutnämndes till Skånes 4:e bästa Vårdcentral 2023. Idag är vi 30 medarbetare, har ca 9000 listade patienter och ca 500 barn på BVC.

På vårdcentralen finns familjeläkarmottagning med bland annat diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, sjuksköterska med specialisering inom psykiatri,distriktssköterskemottagning, äldremottagning, arbetsterapeut,kurator och BVC. Vi har nära samarbete med övriga Capiokliniker med bland annat digital vård, dietist och barnmorskemottagning.

Din roll

Vi söker dig som är sjuksköterska för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebärbl.a. telefonrådgivning, mottagningsarbete och digitalt arbete i vår chatt.Vi arbetar i team där alla professioner tillsammans bidrar tillen positiv och utvecklande arbetsplatsmed tydligt patientfokus. Här tar du plats bland engagerade, omtänksamma och skickliga kollegor som tillsammans utvecklar vården och trivs på jobbet!

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi erbjuder dig

Då en av våra medarbetare ska sluta erbjuder vi en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Vi erbjuder också:• Kollektivavtal• Närvarande chef• Kompetensutveckling• Friskvårdsbidrag• Frukost varje dag• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession.Det är meriterande om du har arbetat på vårdcentral tidigare, men det viktigaste för oss är att du har rätt inställning. Du värnar om att hålla hög kvalitet i ditt arbete – alltid med ett helhetstänk och med patienten i fokus.

Sista ansökningsdag:2024-05-10

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons