Jobbsafari är en del avschibsted logo

sjuksköterska

Ros care vårdcentral · Botkyrka · Ansök senast 30 juni (64 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker sjuksköterska till Ros care vårdcentral. Vår mottagning växer ständigt och har en ung befolkning med många barnfamiljer i området. Hos oss arbetar tre specialister i allmänmedicin. På vårdcentralen tjänstgör även en psykoterapeut samt att mottagningen har ett välfungerande samarbete med flera olika underleverantörer. Vi har 2 Sjuksköterskor och 1 Distriktssköterska.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanligt mottagningsarbete, både planerade samt akuta patientbesök, samt telefonrådgivning , Blodprovstagning. Har du erfarenhet av reception och kassa är det ett plus.

Kvalifikationer

Vi söker Legitimerad sjuksköterska med intresse för, och gärna med erfarenhet av primärvården. Har du erfarenhet av primärvård så är det meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang, som på ett effektivt sätt kan prioritera bland dina arbetsuppgifter, du har en positiv attityd, är flexibel, ser möjligheter att göra det bästa för patienten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ros care vårdcentral

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

S-Y Läkarkonsult AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons