Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska till Kvälls- och helgmottagningen i Halmstad

Sjuksköterska till Kvälls- och helgmottagningen i Halmstad

Capio · Halmstad · Ansök senast 8 juni (19 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Vårdcentral Halmstad är en centralt belägen vårdcentral mitt i hjärtat av Halmstad. Här finns närhet till buss, restauranger och affärer. På vårdcentralen finns bland annat specialister i allmänmedicin men även specialister inom allmänkirurgi. Vi har mottagningar för astma/KOL, diabetes, sjukgymnastik, psykolog, kurator, arbetsterapeut och BVC. Vi utför även resevaccinationer och hälsokontroller. Vi är idag ca 55-60 medarbetare som har hand om ca 14 700 listade patienter.

Din roll

Vi söker just dig legitimerad sjuksköterska, grundutbildad, som kan hjälpa oss att bemanna Kvälls- och helgmottagningen (KHM) som vi tillsammans med andra vårdcentraler gemensamt bemannar i Halmstad. KHM är belägen på Nyhems vårdcentral i Halmstad.

Tjänsten innebär att du arbetar med telefonrådgivning samt fysiska besök i team tillsammans med läkare, sjuksköterska och undersköterska. Ett intressant och omväxlande jobb.

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Du är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Erfarenhet från primärvården är ett måste.

Du är noggrann i ditt arbete, har förmåga till flexibilitet och kan anpassa tempo och arbetsmetoder efter vad varje situation kräver. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. Som person är du tydlig och förtroendeingivande samt har god förmåga att strukturera och prioritera. Du är engagerad och noga med att alltid hålla hög kvalitet i ditt arbete.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar med fortlöpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-05-08

Sista ansökningsdag: 2024-06-08

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons