Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska till intermediärvårdsavdelning NIMA, USÖ

Sjuksköterska till intermediärvårdsavdelning NIMA, USÖ

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 19 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:246 i din ansökan

Letar du efter en spännande arbetsplats där du som sjuksköterska kan utvecklas och fördjupa din kompetens på en mer avancerad vårdnivå? Hos oss vårdas både neurokirurgiska- och allmänna intermediärvårdspatienter, vilket ger en variationsbredd och möjlighet till spetskompetens inom neurokirurgi. Vi erbjuder en lång introduktion med utbildningsprogram inom våra områden.

Vi söker sjuksköterskor med erfarenhet av sjukhusvård till neurointermediärvårdsavdelning (NIMA). Intermediärvård är en förhöjd vårdnivå som ligger mellan vårdavdelning och intensivvård där vår huvudsakliga uppgift är att övervaka och stötta sviktande vitalfunktioner. Intermediärvård är en mer avancerad vårdnivå som kräver mer utav dig som allmänsjuksköterska. Du ska gilla en utmaning, men självklart får du det stöd som krävs för att kunna arbeta här. Vi erbjuder lång individanpassad inskolning, introduktionsutbildning samt ett utbildningsprogram. Du blir tilldelad en mentor och vi har på dagarna en kvalitetssjuksköterska på plats som både leder och stöttar dig i arbetet. Vårdnivån är mer avancerad än på en vanlig vårdavdelning, därför har du som sjuksköterska endast ansvar för tre patienter. Våra patienter övervakas kontinuerligt med EKG, saturation, puls, arteriellt blodtryck, intrakraniellt tryck och neurokontroller. Patienter kan även vårdas med BiPaP och CPAP, men ej invasiv ventilator. Tempot är varierande vilket medför naturliga perioder med återhämtning vilket bidrar till en god arbetsmiljö.

Utbildning är en högt prioriterad del av våran verksamhet som vi alltid ser till blir av. Vi har regelbundet utbildningar varje år för att du ska bibehålla och fortsätta öka dina kunskaper. Det finns även möjlighet att få läsa externa kurser inom våra specialiteter. Vill du arbeta med mer avancerad vård som allmänsjuksköterska, så är detta rätt för dig.

Avdelningen är belägen högst upp i H-huset och har sex vårdplatser. Vi är en liten personalgrupp och arbetar ständigt med utvecklingsarbete och har tillsammans skapat en trivsam och stimulerande arbetsplats där alla ges möjlighet att utvecklas och bidrar med sina olika erfarenheter och idéer. Vi letar medarbetare som bidrar med intresse för akutsjukvård, neurokirurgi och avancerad omvårdnad och en stark vilja att vara en kompetent och professionell sjuksköterska inom intermediärvård. Vi ska göra vårt bästa för att du ska trivas hos oss och ser fram emot att få din ansökan. Vill du veta mer så går det bra att kontakta oss och komma hit och hospitera. Vi finns även på Instagram: nimauso.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Sjuksköterska till intermediärvårdsavdelning NIMA, USÖ

Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga sjuksköterskeuppgifter innefattar även arbetet övervakning av svårt sjuka patienter, stöttning av vitala funktioner och den hela perioperativa vårdkedjan av neurokirurgiska patienter. Som sjuksköterska ingår du i teamet kring patienterna tillsammans med undersköterskor, neurokirurger, anestesiologer, fysioterapeuter och patientansvariga läkare.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska. Du bör ha ett intresse för avancerad vård och akutsjukvård.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:246 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons