Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska till hjärtkliniken i sommar!

Sjuksköterska till hjärtkliniken i sommar!

Capio · Stockholm · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du legitimerad sjuksköterska och vill jobba i sommar? Kom och jobba hos oss på hjärtkliniken!

Om oss

Hjärtkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus består utav tre slutenvårdsavdelningar; 31 Svikt, 33 Arytmi och 30 HIA. Vi har en dagvårdsavdelning som avlastar slutenvården och ett Hjärtcentrum som följer upp patienterna långsiktigt.

På HIA vårdas patienter med olika akuta kardiella tillstånd som olika typer av hjärtinfarkter, lungembolier, arytmier och akut hjärtsvikt. Som sjuksköterska får du lära dig hantera artärnål, inotropa läkemedel och NIV. Här blir du expert på det akuta omhändertagandet av instabila patienter!

På 31 Svikt vårdas främst patienter med hjärtsvikt och klaffsjukdomar. Det finns även fyra vårdplatser för korta/effektiva hjärtutredningar <24 timmar. Orsak och behandling av hjärtsvikt kan vara många och du får en bred kunskap. Du blir omvårdnadsexpert och vass på farmakologi!

På 33 Arytmi vårdas främst patienter med akuta rytmrubbningar. Vanliga åtgärder och behandlingar är pacemakerimplantat, elkonvertering samt olika typer av läkemedel. Här blir du expert på arytmi-tolkning och potenta läkemedel!

Din roll

Vi arbetar personcentrerat i tvärprofessionella team där du som sjuksköterska har en stor roll i att driva omvårdvården framåt. I dina arbetsuppgifter ingår att göra kliniska bedömningar, läkemedelshantering och hantering av medicinteknisk utrustning som infusionspumpar, NIV, EKG, hjärtövervakning och defibrillator.

Vi har omvårdnadsledande sjuksköterskor på alla enheter och tillämpar ett nära ledarskap med biträdande chefer som även arbetar kliniskt. På helgerna finns det alltid en person på plats med arbetsledande funktion.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Erfarenhet inom kardiologi och/eller akut sjukvård är meriterande men vi är även intresserade av dig som nyligen fått upp intresset för hjärtsjukvård. Du tycker om att arbeta i team. Genom bra kommunikation, med ett gott bemötande samt en hög samarbetsförmåga bidrar du till en positiv arbetsmiljö.

Villkor

Vi ser gärna att du kan arbetaunder perioden V.26-V.33 men är flexibla med antal veckor samt period beroende på tidigare erfarenhet och önskemål.Tjänsten är en visstidsanställning men om du hellre är intresserad av en tillsvidareanställning går även det att diskutera.

Vi erbjuder dig

Genom sjukhuset finns nu möjlighet att hyra fina och fullt möblerade ettor och tvåor nära sjukhuset. Nu erbjuder vi dig som anställd över sommaren på Capio S:t Görans sjukhus att ta del av våra bostäder och hyra dessa under juni-augusti.

Du kommer till en varm arbetsplats där vi trivs med att jobba med varandra!

AnsökanVi går igenom urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innana sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-04-16

Sista ansökningsdag: 2024-05-12

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons