Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska sommarvikariat

Capio · Strömstad · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Vi är en vårdcentral som ligger fint vid vattnet i Strömstad. Vi har en stabil fast bemanning och ca 5000 listade patienter. Under sommarperioden tar vi emot många patienter som är i Strömstad på semester vilket ger en stor variation i arbetet.

Din roll

Som sjuksköterska hos oss tar du hand om vårat inkommande flöde i både telefon och chatt. Du har också självständiga patientbesök och även en stor del besök i samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier. Besöken kan innehålla allt från såromläggning och benlindning till rådgivning kring egenvård vid kronisk sjukdom.

Vi erbjuder dig

En mysig arbetsgrupp med kollegor som bryr sig om varandra. Vi har stort fokus på teamarbete.• Kollektivavtal• Närvarande chef• Frukost och frukt varje dag• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Vi söker dig som är sjuksköterska, grund eller specialistutbildad, för ett sommarvikariat. Det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra i olika yrkeskategorier.

Välkommen med din ansökan.

Publicerat: 2024-05-06

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Strömstad

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons