Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska sommarvikariat till Mjörnviksholm i Alingsås.

Sjuksköterska sommarvikariat till Mjörnviksholm i Alingsås.

Nytida · Alingsås · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi på Nytida Mjörnviksholm i Alingsås en sjuksköterska för allmän visstidsanställning (timvikariat) samt sommarvikariat v 25-33 till vårt fina team. Anmäl intresse senast 15 maj 2024.

Om Mjörnviksholm

Nytida Mjörnviksholm ligger vackert beläget vid sjön Mjörn i utkanten av Alingsås. Här finns 39 korttidsplatser för personer från 21 år utan övre åldersgräns. Våra boende har någon form av psykiatrisk problematik och ibland samsjuklighet med olika typer av missbruk.

Tillsammans med boende formulerar vi ett Genomförandeplan utifrån placerande kommuns uppdrag. Vi har en helhetssyn och utgår från såväl styrkor och resurser som utmaningar och behov. Vi arbetar med och ger stöd för att skapa och upprätta hållbara rutiner i vardagen till exempel gällande mat, motion, dygnsrytm och meningsfulla aktiviteter.

På Nytida Mjörnviksholm arbetar vi i team bestående av boendestödjare och sjuksköterskor. Under placering hos oss kan boende erbjudas bland annat återfallsprevention (ÅP), Motiverande samtal (MI) samt medicinsk behandling. Vi ger stöd i vardagen och på uppdrag av placerande handläggare utreder och kartlägger vi boendes behov av fortsatta sociala insatser.Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Tjänsten avser allmän visstidsanställning (timvikariat) under åter men med särskild vikt på sommaren. Som sjuksköterska tjänstgör man på vardagar.

Din erfarenhet och kunskap

Du är legitimerad sjuksköterska med kunskap om och stort intresse för personer med psykiatrisk problematik. Inte sällan finns samsjuklighet med missbruk med i klienternas sjukdomsbild. Vi ser det som meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri eller/och erfarenhet av dylikt arbete.

Om dig

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar: Respekt – Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar – Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet – Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap – Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Till dig från oss

  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

ÖvrigtAnställningsform:

Allmän visstidsanställning (timvikariat under året samt sommarvikariat v. 25-33)Lön: Vi tillämpar individuell lönesättningTillträdesdag: Enligt överenskommelseSista ansökningsdag: 2024-05 15, intervjuer kommer att ske löpande så ansök redan idag.För mer information kontakta: tf,Verksamhetschef Linda Ståhlgren072-5700737Mail: linda.stahlgren@nytida.seFacklig kontakt: Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: vardforbundet@ambea.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nytida

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Nytida AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons