Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska sökes till Limhamns Sjöstad Vårdcentral

Sjuksköterska sökes till Limhamns Sjöstad Vårdcentral

Limhamns sjöstad vårdcentral · Malmö · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om företaget

Limhamns Sjöstad Vårdcentral är en nyetablerad privat vårdinrättning med moderna faciliteter och högkvalitativ vård, drivs på uppdrag av Region Skåne. Vi förenar professionalism och engagemang för att erbjuda våra patienter enastående vårdtjänster. Patienternas välbefinnande är vår främsta prioritet, och vi strävar efter att skapa en positiv och personcentrerad vårdmiljö. Genom att främja en sund livsstil och integrera hälsofrämjande åtgärder, inklusive fokus på kost och motion, strävar vi efter att förbättra hälsan och livskvaliteten för våra patienter.

Vår vårdcentral består av två specialistläkare med omfattande erfarenhet inom allmänmedicin, vilket bidrar till vår förmåga att erbjuda en hög standard av vård och behandling.

Om dig & din roll

Vi letar efter dig som är en legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssköterska, och tidigare erfarenhet inom primärvården är meriterande. Utöver dina medicinska färdigheter värderar vi även starka administrativa kompetenser.

Du förväntas hantera samtal och möta patienter med hög professionell standard och empati. Noggrann registrering och uppdatering av patientinformation i vårt journalsystem är av yttersta vikt.

Vi söker självgående individer som kan fatta beslut och engagera sig i marknadsföringsaktiviteter för att främja vårdcentralens närvaro i samhället.

Erfarenhet av att vara ansvarig för laboratorieverksamheten, inklusive provtagning, ses som en extra tillgång. Självklart förväntar vi oss också att du utför omvårdnad och behandlingar i enlighet med professionella riktlinjer och standarder.

Vi erbjuder dig:

Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och bredda din erfarenhet genom att arbeta med en mångfald av patienter och vara en viktig del av vårt tvärfunktionella team. Vi värdesätter att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer med både patienter och kollegor. På Limhamns Sjöstad Vårdcentral betonar vi även vikten av en balans mellan arbete och privatliv och erbjuder därför flexibla arbetstider samt en hållbar arbetsmiljö där våra medarbetare kan trivas och utvecklas.

Skicka gärna ditt CV och personliga brev till oss via e-post på jobb@limhamnssjostadvc.se

Vi ser fram emot att välkomna dig som en värdefull medlem i vårt team!

Så ansöker du

Vi behandlar ansökningar löpande och sista ansökningsdag är 2024-04-30




Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Limhamns sjöstad vårdcentral

Placering

Malmö

Kontaktperson

Valens Care AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons