Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjukhustandläkare, Folktandvården, Luleå

Sjukhustandläkare, Folktandvården, Luleå

Region Norrbotten · Luleå · Ansök senast 31 maj (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du tandläkare och är intresserad av orofacial medicin? Hos oss får du ingå i ett nätverk med specialister inom området, löpande kompetensutveckling och utföra behandling under narkos. 

Folktandvården arbetar för en frisk mun i alla åldrar och har kliniker i länets alla kommuner. Våra värdeord "hälsa, omtanke och service" genomsyrar vårt dagliga arbete.

Vi söker
Vi söker tandläkare med svensk legitimation  som är intresserad av att arbeta med patienter med särskilda behov. Det är meriterande med vidareutbildning inom området och några års erfarenhet.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, positiv, ansvarstagande och är intresserad av att lära dig nya saker. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både med patienter och kollegor. 

Det här får du arbeta med
Du anställs inom allmäntandvården där du ingår i ett nischat nätverk med specialister i orofacial medicin (OMF) i Folktandvården Norrbotten. Du kommer får kontinuerlig kompetensutveckling. Som sjukhustandläkare arbetar du med vuxna patienter som har särskilda behov. Du kommer arbeta med patienter där extra hänsyn inom onkologi, oral medicin, anestesiologi, farmakologi och psykiatri krävs.

Du som tjänstgör i Luleå kan få möjlighet att utföra narkosvård i viss utsträckning. I tjänsten som sjukhustandläkare ingår att behandla patienter i allmäntandvården i en överenskommen omfattning. 

Det här erbjuder vi dig
- Auskultation vid OMF på Tandvårdens kompetenscentrum, två veckor auskultation på avdelningen för OMF första året därefter vid behov.
- Auskultation en vecka vid enheten för käkkirurgi vid Sunderby sjukhus.
- Auskultation med team för narkostandvård.
- Årliga nätverksmöten med OMF
- Kunskapsseminarier vid behov
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/ 

Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidare anställning på heltid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval och interjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Norrbotten

Placering

Luleå

Kontaktperson

REGION NORRBOTTEN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons