Jobbsafari är en del avschibsted logo

Simtränare

Bålsta Simklubb · Håbo · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Bålsta simklubbs är en aktiv förening med ca 500 medlemmar där majoriteten består av barn och ungdomar. Vår verksamhet sträcker sig från minisim och simskola till simträning med tävlingsinriktning och vuxensim.

Vi söker en simtränare lägst nivå 2 i utbildningsstegen på deltid upp till (75%) som har kompetens att arbeta i vår simskole- såväl som tävlingsverksamhet.

Det är en kombinerad roll som simlärare och simtränare och du har följaktligen erfarenhet av att arbeta inom simidrotten alt. som simidrottsutövare. Ett intresse för att bidra till utveckling inom simidrotten och vår förening är en förutsättning. Tjänsten utformas i samråd med dig baserat på din samlade kompetens (din erfarenhet och dina personliga egenskaper/förmågor) och verksamhetens behov.

Du presenterar din egen bild av hur din kompetens bäst kommer till sin rätt och vi gör vårt bästa att matcha det gentemot den befintliga verksamheten.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter som kan komma att ingå i tjänsten är:

• Genomförande av lektioner och träningsmoment i simskola och tävlingsverksamheten

• Utveckling av simskoleverksamheten utifrån ett kvalitativt perspektiv.

• Stimulera intresset för simidrotten och tillse att fler väljer att fortsätta från simskole- till tävlingsverksamheten.

• Arbetstidsplanering och arbetsledning samt coaching och utveckling av andra ledare. Du arbetar i nära samarbete med vår huvudtränare och övriga tränare/simlärare/ledare samt kanslist.

Det är särskilt meriterande om du har utbildning inom simskoleverksamhet och/eller simträning samt pedagogik.

Grundläggande digitala färdigheter och datorvana är en förutsättning. Erfarenhet av Teams, SportAdmin, IdrottOnline är fördelaktigt. Du kommunicerar väl på svenska både i tal och skrift samt innehar B-körkort. Anställningsvillkor Tjänsten kommer att anpassas efter erfarenheter och bakgrund där tjänstegraden kan diskuteras utifrån önskemål.

Tjänstegraden är upp till 75% en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning 6 månader med 1 månads ömsesidig uppsägningstid. Fast månadslön om inte annat överenskoms. Kollektivavtal enligt Arbetsgivaralliansen Uppdragsavtal kan eventuellt diskuteras. Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29 till kansli@balstasim.se innehållande CV och personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse och kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bålsta Simklubb

Placering

Håbo

Kontaktperson

Bålsta Simklubb

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons