Jobbsafari är en del avschibsted logo

Simskoleansvarig till Alvesta Simsällskap

Simskoleansvarig till Alvesta Simsällskap

Alvesta Simsällskap · Alvesta · Ansök senast 17 maj (18 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Simskoleansvarig Alvesta SS i din ansökan

Simskoleansvarig till Alvesta Simsällskap

Alvesta Simsällskap vill vara en värdefull del i hela familjens fritid, oavsett om du är ung eller gammal, inriktad mot motions- eller tävlingssimning.

Klubben har funnits i över 100 år men har sedan hösten 2014 tillgång till en nyrenoverad simhall centralt i Alvesta. I vår förening bedriver vi simskola för barn från 5 års ålder, utbildning i vuxencrawl men vi har även ca 25 aktiva tävlingssimmare. Vi ser gärna att föreningen utvecklas ytterligare.

Vi söker nu efter en ny timanställd medarbetare som kan ansvara och utveckla simskoleverksamheten i föreningen.

Arbetsuppgifter

Som simskoleansvarig krävs det att man är på plats i simhallen under de 6 timmar på söndagarna då all simskoleverksamhet pågår. Detta för att kunna ha nära kontakt med våra simledare samt att kunna säkerställa att det finns tillräckligt med simledare för att utbildningen ska kunna genomföras på ett säkert sätt.

Förutom söndagarna ansvarar man även för sommarsimskolan som pågår under 3 veckor i mitten av juni. Tjänsten innebär även en del administration, exempelvis krävs det att man hanterar inkommande mejl under veckans alla dagar, rapporterar simledarnas närvaro samt justerar grupperna så att eleverna hamnar i rätt nivå baserat på deras kunskaper.

Utbildning/ erfarenhet

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, om du har deltagit i Svenska Simförbundets utbildningar eller på annat sätt har erfarenheter som kan ge dig en bra grund.

Vi söker dig som har ett lugnt och tryggt arbetssätt när du är i kontakt med barnen och deras anhöriga. Du har ett gott bemötande då service och social kompetens är en självklarhet för dig i ditt arbete. Som simskoleansvarig har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl barnen som dina medarbetare. Vi förutsätter att du är en person som vill vara med och utveckla vår verksamhet, både i och utanför bassängen och håller med om att ”Träning ska göra dig glad”.

Tillsättning

Tjänsten ska tillsättas senast 1 juni eller så snart som möjligt.

Lön

Timlön tillämpas

Ansökning

Välkommen att maila din ansökan och eventuella frågor till Kansli@alvestass.se och märk mejlet med ”Ansökan simskoleansvarig”. Intervjuer kommer att göras löpande. (Utdrag ur belastningsregistret krävs)

Alvesta Simsällskap

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alvesta Simsällskap

Placering

Alvesta

Kontaktperson

Alvesta Simsällskap

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Simskoleansvarig Alvesta SS i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons