Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sightseeing Chaufför Stockholm

GoStockholm AB · Stockholm · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Om Oss

GoStockholm erbjuder ett innovativt och nytt sätt att åka på sightseeing genom Golfbilar! Vi utför guidade turer med förinspelat material där kunderna får lyssna på intressanta berättelser & fakta medan de färdas runt Stockholms innerstad. Turerna utförs med en gatulaglig golfbil som får framföras med ett vanligt b-körkort och har en topphastighet på 45km/h.

Att få färdas i en golfbil på vägarna är väldigt roligt och det ger en unik upplevelse till alla ombord. Vi är det första och enda företaget i Sverige som erbjuder golfbilsturer och just nu letar vi efter skickliga förare som kan köra golfbilarna.


Om Jobbet

Din huvudsakliga uppgift är att framföra golfbilen och köra turister på de olika sightseeingturerna vi erbjuder. Dina arbetstider varierar och du kan själv styra över hur mycket du vill arbeta.

Du kommer få en kort introduktionsutbildning för att lära dig hur man framför golfbilen samt hur du ska köra rutterna.

Vilka & hur många rutter du kör bestäms av antalet bokningar vi får in och du har själv ett ansvar att hålla koll på dina bokningar och tider. När det inte finns bokningar kommer du att dela ut flygblad och eventuellt sälja dina egna turer. Varje bil har en kortterminal och du har själv möjlighet att sälja en sightseeingrutt vid din golfbil. Om du lyckas sälja en tur kommer du få en bonus och all dricks som kunderna ger behåller du själv.


Vår Kravprofil

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och har lätt för att ge bra intryck. Det är viktigt att du tycker det är roligt att arbeta med människor och har en god social kunskap. Merparten av våra kunder kommer vara utländska därför är det också viktigt att du behärskar det engelska språket väl.

Du kommer vara ansiktet utåt för vårt företag och därför är det viktigt att du är serviceinriktad, har du tidigare erfarenhet av sälj eller servicejobb är det meriterande.

Eftersom merparten av arbetet även utgår på att köra är det viktigt att du är en ansvarfull och skicklig chaufför. Vi ser gärna att du trivs bakom ratten och har du tidigare erfarenhet från transportarbeten är detta meriterande.


Om Anställningen

Vill du vara med och arbeta på ett snabbväxande företag med utvecklingsmöjligheter? Vill du själv kunna styra över din lön och välja dina arbetstider? Tycker du det är roligt att jobba med människor och gillar att köra? Då är detta jobb för dig!


Du kommer få en fast timlön och semesterersättning som betalas ut varje månad.

Arbetstimmarna och dagarna varierar utifrån hur mycket du kan eller vill jobba.

Extra pengar i form av dricks från kunder.

Bonusar vid försäljning av dina egna turer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GoStockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

GoStockholm AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons