Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servitris/Servitör kvällstid, samt lördagar och söndagar.

Servitris/Servitör kvällstid, samt lördagar och söndagar.

BROWAR AB · Stockholm · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Servis Helg i din ansökan



  • Tjänsten är för det mesta kvällstid under veckodagarna och ett flexibelt schema under helger.


PICKWICK

Ett gastronomiskt hörn i mer än 200 år

Redan på 1770-talet var adressen som Pickwick har, hörnet på Drottninggatan / Fredsgatan en anrik krog, Kejsarkronan. Krogen blev ett inneställe för unga intellektuella och orderbröder i Stockholm. Här satt ofta treklövern Bellman, Hallman och Kexél. Kejsarkronan finns inte mer - Men vad gäller god mat och goda drycker har hörnets traditioner övertagits av Pickwick. Och nu mer söker sig alla hit som uppskattar en kultiverad miljö. Pickwick (Browar AB) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1991. Vill du tillsammans med oss skapa magiska och oförglömliga sinnesupplevelse för våra gäster med fokus på kvalitet? Då kan du fortsätta med läsningen.

Om rollen.

Vi söker 1-2 servicestjärnor som har ambitioner att tillsammans med oss utveckla och förbättra våra gästers besök. Som servitris/ servitör är du Pickwick´s ansikte utåt och det innebär att man är serviceminded ända ut i fingerspetsarna. Tillsammans med kollegorna ser man till att restaurangen fungerar både ute och inne. Dukar upp för lunch/kväll, fyller på i öl kylarna, håller rent, plockar disk, häller upp öl, gör drinkar, serverar mat, tar betalat, gör kassa avslut osv. Allt i allo. Vi är ett prestigelöst team som gör det som behövs för att skapa den bästa restaurangupplevelsen för gästen. Tillsammans skapar vi en helhet med passion för mat, dryck och service!

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet i restaurangbranschen, med a la carte- servering och kassaerfarenhet. Det är meriterande om du har dryckeskunskaper, talar både svenska och engelska. Att hantera stress och att röra sig snabbt på golvet är en dans på rosor för dig. Du ser bara lösningar och är en positiv fläkt och ger alltid det lilla extra för kunden. Du har hög arbetsmoral och är punktlig. Har inga problem med att bygga goda relationer med kollegor och kunder. Kunden är ditt fokus i alla lägen!

Du som söker ska vara:

- Punktlig

- Arbetsvillig

- Alltid med ett leende på läpparna

- Minst 2 års erfarenhet

- Kan hantera stress

- Har barkunskap



Rekryteringen

kommer att ske på löpandeband.

Vi ses!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BROWAR AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Browar AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Servis Helg i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons