Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servitör/Servitris

Doro Camp AB · Dorotea · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Servering i din ansökan

Älskar du atmosfären på restaurangen och att ge människor personlig service och en härlig upplevelse? Då har vi jobbet för dig!

I vår restaurang, som öppnades i slutet av 2018, serveras både känslor och smaker som hämtat inspiration från vår vackra natur. Vi serverar en fantastisk a la carte meny med ingredienser från närområdet. Under veckodagarna har vi även öppet för lunchservering.

Du brinner för service, mat och dryck och vill ge våra gäster de lilla extra. Vi ser gärna att du är stresstålig, positiv, engagerad och lojal. Du är minst 20 år och behärskar både Svenska och Engelska. Arbetstiderna är dag och kvällstid där även helgjobb ingår.

Doro Camp erbjuder boende och aktiviteter året runt. Vi har 7 stugor och 6 lägenheter för uthyrning och en 40-tal campingplatser, viss receptionsarbete kommer därför också att ingår i denna tjänst.

Vid behov av boende under anställningsperioden kan vi erbjuda hjälp med att hitta lämpliga alternativ och tillhandahålla kontakter för att underlätta sökandet

Kommer du att förstärka vårt team?

Deltid eller heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Doro Camp AB

Placering

Dorotea

Kontaktperson

Doro Camp AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Servering i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons