Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serviepersonal sökes till Café Torpet

Ale Tingstad Bed & Breakfast AB · Ale · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Extrajobb, Visstidsanställning

Är du vår nästa torpare? Nu söker vi serviceinriktad timpersonal till vår restaurang och besöksverksamhet. Ansök idag och bli en del i vårt spännande arbete med hållbar besöksnäring på landsbygden.

Om tjänsten

Din viktigaste uppgift som serveringspersonal är just ett gott värdskap och att ge varje gäst förstklassig service. Du är ansiktet utåt för verksamheten och månar om att gästen ska känna sig välkommen.

Du arbetar med sedvanlig servering i restaurangen, hanterar diskstationen, assisterar med matberedningen i köket samt städar och håller ordning i våra boenden och på området. Du medverkar också vid förberedelser och genomförande av våra evenemang, såsom konserter, marknader och bröllop m.m. Det kan också dyka upp andra spännande uppdrag under året.

Om dig

Vi söker dig som är utåtriktad, social, pigg, noggrann och ambitiös. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, samt har ett positivt synsätt som skapar arbetsglädje för teamet. Du tycker om ordning och reda, samt håller rent och snyggt omkring dig. Och du har inga problem att hugga i när det behövs!

Kvalifikationer

  • God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språk är meriterande
  • Erfarenhet från tidigare arbete inom hotell och resturang eller butik och försäljning är meriterande
  • Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för verksamheten och dess gäster
  • B-körkort är meriterande

Vi önskar ta vara på dina specifika kunskaper, så dela gärna med dig av vad du kan bidra med till Café Torpet! Skicka ditt CV till info@cafetorpet.se

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Omfattning: ca 40 tim/vecka

Varaktighet: Vikariat, tre månader

Anställningsform: Timanställning

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om Café Torpet

Café Torpet är ett falurött smultronställe i Ale kommun, tre mil norr om Göteborg. Torpet har utvecklats från en liten loppis i garaget till ett populärt besöksmål med aktiviteter för alla åldrar, året runt.

Här hittar du nu ett hemtrevligt kafé med fika, restaurang, gårdsbutik, sommarscen, dansbana och stugor för övernattning. Ett välbesökt område dit många reser för att upptäcka den svenska allemansrätten och det rika utbudet på vandringsleder, badsjöar, utsiktsplatser och mycket mer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ale Tingstad Bed & Breakfast AB

Placering

Ale

Kontaktperson

Ale Tingstad Bed & Breakfast AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons