Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker

Munters AB · Göteborg · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Är du en teknisk problemlösare som gillar att ha varierande och utvecklande arbetsuppgifter? Trivs du i en roll som är både fri, omväxlande och med stort egenansvar? Sök då rollen som servicetekniker hos Munters i Göteborg redan idag! 

I din roll som servicetekniker arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna, som finns i alla branscher.

Du utgår från hemmet med servicebil och ansvarar själv för att planera dina dagar hos kunder och hur du lägger upp dina körningar.

I din tjänst får du ett brett kontaktnät, både internt och externt, vilket kräver en god social kompetens och en positiv inställning. 

Som företagets ansikte utåt är det superviktigt att du är serviceinriktad, lyhörd, förtroendeingivande och smidigt kan anpassa dig efter rådande situation. I denna rollen så ser vi gärna att du har ett bra tålamod då du ibland ställs inför komplexa problem lösningar och saker inte alltid blir som man tänkt sig.

Du motiveras av ansvar, att leverera resultat som du självständigt har påverkat, samtidigt som du har nära till att samarbeta och hjälpas åt med kollegor i hela landet. 

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker gärna har en utbildning med el-teknisk inriktning med auktorisation typ B (tidigare BB1/BB2) eller motsvarande yrkeserfarenhet. 

Kanske har du läst till elektriker eller har jobbat inom styrteknik? Har du bakgrund inom avfuktnings- och luftbehandlingssystem eller liknande bransch är detta meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten då du utför arbetet hos kunderna. Resor är en del av vardagen och oftast kan man planera sin tid så att man slipper övernattningar, men det kan förekomma resor som innebär övernattningar vilket är något man behöver ha en acceptans för.

Varför Munters?

Hos oss erbjuds du mycket frihet under eget ansvar då du själv planerar dina dagar och utgår från hemmet. Vi är ett bolag med stark tillväxt som vill att våra anställda ska få vara med och påverka och du erbjuds även bra utvecklingsmöjligheter.

Ansökan senast 2024-04-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan. Vänligen notera att du endast kan bifoga en fil i din ansökan så om du vill få med personligt brev så behöver det ligga i samma dokument som ditt CV.

Denna rekrytering görs i samarbete mellan Munters och Randstad. För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Kristin Svensson på kristin.svensson@randstad.se eller på 0707-932204.

För att bli aktuell för tjänsten kommer en godkänd bakgrundskontroll begäras samt att vi kommer genomföra UC för slutkandidaten.

Ansvarsområden

På kontoret i Västra Frölunda så blir vi ett team på fyra personer som har en bra gemenskap och som tillsammans arbetar för att uppnå våra uppsatta mål. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem
  • Enklare installationer i samarbete med vår projektorganisation
  • Felsökning på elektrisk utrustning
  • Ombyggnation av el-utrustning
  • Felsökning, reparation och utbyte av mekaniska komponenter
  • Planera serviceverksamheten inom området
  • Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa våra kunder på bästa sätt

Arbetsuppgifter inom luftflödesmätning, kapacitetsberäkningar och arbete i PLC-baserade styrsystem tillkommer successivt, efterhand som internutbildningar genomförts.

Kvalifikationer

  • För att lyckas i rollen ser vi att du som söker gärna har en utbildning med el-teknisk inriktning med auktorisation typ B (tidigare BB1/BB2) eller motsvarande yrkeserfarenhet. 
  • Du har god datorvana och är bekväm med att jobba i de olika Microsoft Office programmen. Framåt kommer tekniken utvecklas och det är toppen om du är positivt inställd till den utvecklingen!
  • Munters är ett globalt företag och du behöver kunna kommunicera på både svenska och engelska.
  • B-körkort är ett krav för tjänsten då du utför arbetet hos kunderna. 
  • Bakgrund inom avfuktnings- och luftbehandlingssystem eller liknande bransch (Meriterande)

Om företaget

Munters AB

Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och lantbruk. Munters har utvecklat framtidens klimatlösningar sedan 1955 och är sedan 2017 noterat på Nasdaq Stockholm.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Munters AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons