Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker till SICK

A-Talent Tech AB · Stockholm · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifter

Som resande servicetekniker kommer du arbeta med installation, teknisk service och förebyggande underhåll på optiska instrument för gasanalys.

Vi söker dig som tidigare arbetat som Instrumenttekniker, automationstekniker eller liknande och besitter stor instrumentkunskap samt el-kunskap då arbetet även innefattar att läsa el-ritningar. Du kommer även sköta dokumentation av arbetsorderna i CRM.

För att lyckas bra i rollen är det viktigt att du besitter god social kompetens då mycket av arbetet sker ute hos kund. Det är viktigt att lyssna till kundernas behov och önskemål och alltid arbeta mot målet nöjd kund.

Detta är en direktrekrytering till SICK där vi på A-Talent Tech sköter rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är förlagda mån-fre 8-16.30. Resor med övernattningar uppskattas vara ca 50 st per år beroende på vad du bor. Vi söker dig som bor i anslutning till Stockholm.

Din profil Krav
  • Gymnasieexamen från tekniskt gymnasium, el eller liknande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som Servicetekniker, Instrumenttekniker eller liknande
  • Mycket bra förmåga att läsa och förstå mekaniska ritningar och el-ritningar
  • Flytande svenska kunskaper i både tal och skrift
  • Mycket bra kunskaper i Engelska både tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • El-kompetens
  • Erfarenhet och/eller kunskap om PLC-programmering
  • Signalhantering
  • Tidigare erfarenhet från CRM-system
  • Programmering, datakommunikation
Önskade personliga egenskaper

söker vi dig som är en problemlösare, du är van att arbeta målstyrt och är flexibel, strukturerad och ordningsam i ditt arbete. Du är en teknisk intresserad lagspelare som är van vid serviceyrket och att arbeta mot målet nöjda kunder.

Om företaget

SICK AB och SICK AS ingår i koncernen SICK som grundades 1946. Med ca 12 000 anställda och en global verksamhet i över 50 länder är vi idag en världsledande tillverkare av sensorer, säkerhetssystem och produkter för automatisk identifiering. Vårt primära marknadsfokus ligger i Europa. Vi är idag 85 anställda med en omsättning på ca 500 miljoner SEK. Vår verksamhet är idag indelad i affärsområdena Factory Automation, Logistics Automation och Process Automation. SICK har ett stort produktutbud med egen utveckling och klassas som marknadsledande på sensorer.

Se vår film på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=DazejUdV2Pc

Om A-Talent Tech

A-Talent Tech arbetar nischat med rekrytering och konsultuthyrning av teknisk kompetens. Våra rekryteringsspecialister har god teknisk förståelse och tillsammans med experter inom executive search hittar och rekryterar vi även de mest svårfunna kompetenserna till er organisation. Vi är en del av A-Talent Group, en koncern med specialistföretag inom kompetensförsörjning.

Låter det intressant?

Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 30 april. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lena Sköld på telefon 08-562 159 19 eller på lena.skold@atalent.se.

Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A-Talent Tech AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

A-Talent Tech Management Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons