Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker produktionsutrustningar

Avt Industriteknik AB · Alingsås · Ansök senast 16 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Servicetekniker i din ansökan

Ansök så här:Urval sker löpande så skicka gärna in ansökan direkt vid intresse!

AVT är en funktionsleverantör inom industriautomation. Vi levererar hållbara produktionsutrustningar som minskar spill, ökar tillgänglighet och flexibilitet samt säkrar stabila produktionsprocesser. Tjänsten är baserad ifrpn Alingsås men vi levererar utrustningar i hela Sverige samt utomlands.

Vi söker servicetekniker/Automationstekniker med inrikning process.

Din profil. Som person är du en problemlösare med ordning och reda och öppen för förändringar i det dagliga arbetet. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs en stor kundfokus och mycket god social förmåga då du är företagets ansikte utåt mot kund. Rätt inställning och personliga egenskaper kommer att värderas.

Grundläggande kvalifikationer. Gymnasieutbildning inom något av områdena el/teknik/mekanik eller motsvarande. • Körkort, lägst B. • Omfattande datorvana • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska. • Du har ett starkt tekniskt intresse och gillar att lösa problem • Har du processkunskap inom vakuumteknik, tryck, givare eller gashantering är det ett stort plus. Det ingår resor både i och utanför Sverige. Du har el-kunskaper och gärna PLC och/eller robot.

Med innovativ och kreativ personal lyckas vi på AVT ofta överträffa våra kunders förväntningar. Vi gillar tekniska utmaningar har en passion för effektiv produktion.

Vi söker nu specifikt dig med erfarenhet av service, underhåll och/eller montering inom automations- och produktionslösningar.

Som servicetekniker arbetar du självständigt eller i team mot våra kunder. Uppdragen kan variera en hel del och innehåller många gånger problemlösning. Du har en dialog med kunden och som servicetekniker har du alltid kundens bästa i fokus med högt ställda mål att hålla goda kundrelationer och ge en framgångsrik service. Servicearbetet innefattande mekanik, el och pneumatik. Vi ser även en fördel om du har kunskap och erfarenhet ifrån PLC och andra styrsystem.

Vår styrka är våra duktiga medarbetare som vi kontinuerligt vill vidareutveckla. Hos oss erbjuds du inte bara spännande och utmanande arbetsupp- gifter, utan också stora möjligheter att utvecklas tillsammans med branschens trevligaste arbetskamrater.

Ansök till tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till jobb@avt.se.

Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Avt Industriteknik AB

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Avt Industriteknik AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Servicetekniker i din ansökan

Ansök så här:Urval sker löpande så skicka gärna in ansökan direkt vid intresse!

Dela jobbannonsen

Anmäl annons