Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker för truck

K-Bemanning AB · Gislaved · Ansök senast 5 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi en servicetekniker för truckar


Om företaget

Vi är ett fristående serviceföretag i truckbranschen med inriktning på service, reparationer, underhåll av truckar, entreprenad och lantbruksmaskiner samt försäljning av truckar och tillbehör. Bolaget bildades 1996 och har sedan dess stadigt vuxit och har en serviceverkstad på över 1000 kvm och sju servicebilar som ständigt servar närområdet.


Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta antingen i vår verkstad eller ute hos våra kunder. Det kan innebära förebyggande underhåll, felsökning, service- och reparationsarbeten och installationer. Till din hjälp kommer du förfoga över en komplett utrustad servicebuss. Du kommer ingå i ett härligt team med lång erfarenhet av truckservice.


Din profil

Du som söker tjänsten bör ha en gymnasial utbildning med teknisk inriktning, gärna fordonsteknisk. Du har erfarenhet av att arbeta med service och reparation som mekaniker eller tekniker. Du har kunskaper om hydraulik, fordons-el och mekanik. Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva. Många av våra uppdrag rör även tyngre truckar och entreprenadmaskiner. Har du erfarenhet av detta är det ett plus. Du är social, serviceinriktad, ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och i team. B-Körkort är ett krav.

Välkommen in med din ansökan!

Urvalet kommer att ske löpande!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

K-Bemanning AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

K-Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons