Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicerådgivare / Kundtjänst

Eximius Partner AB · Motala · Ansök senast 12 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Service i din ansökan

Vi är det lilla företaget norr om Motala, som säljer entreprenadmaskiner över hela Sverige. Belägna i Nykyrka som namnet antyder sysselsätter vi ca 10 kollegor med allt runt våra maskiner och försäljning.

Just nu behöver vi ersätta en tidigare kollega som jobbat i många år hos oss, men som nu ska flytta.

Vi söker därför dig som vill jobba inom service och support utav maskiner. Vi erbjuder bra fasta löner och bonus.

Som Servicerådgivare hos oss är du företagets ansikte utåt efter ett köp.

Du tar emot våra kunder, följer dem genom deras serviceprocess samt ger råd och vägledning. En stor del i ditt arbete är att alltid få kunden att känna sig välkommen och att de är en positiv upplevelse rikare efter sin kontakt med oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att svara på frågor om våra maskiner både via telefon och epost, ta emot beställningar på reservdelar samt maskiner och även lägga våra ordrar på reservdelar ifrån våra leverantörer. Du kommer även att bedöma garantier och bearbeta kundreklamationer.

För att passa in i rollen har du bred kunskap inom maskiner och tidigare erfarenheter av mekanikerkunskaper. Du kan minst grunderna men gärna lite till inom motorer, hydraulik, och 12/24 volt elsystem. Oavsett om dina kunskaper kommer ifrån ett djupt intresse, lantbruk, skola eller tidigare jobb, så är de grunden för att kunna hjälpa till.

Som person är du social och trevlig och gillar att prata med folk. Du är van att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt och du är lösningsorienterad och strukturerad. Du har grundläggande kunskaper i datorer och kan formulera dig väl i både tal och skrift.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Arbetsort: Nykyrka/Motala

Sök nu: Vårt mål är att tillsätta tjänsten innan sommaren, men gärna tidigare och ber dig komma in med din ansökan snarast möjligt. Vi bearbetar alla ansökningar löpande och hör av oss vid intresse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eximius Partner AB

Placering

Motala

Kontaktperson

Eximius Partner AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Service i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons