Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicekonsulent Sommarpersonal till Public Vending maskin

Servicekonsulent Sommarpersonal till Public Vending maskin

Selecta Sverige · Stockholm · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Selecta Public Vending har idag varuautomater i Stockholms tunnelbanesystem, på pendeltågsperronger och på Arlanda flygplats. Vi söker just nu extrapersonal till för sommaren 2024. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att på egen hand fylla på och utföra service på automater placerade inom- och utomhus på tunnelbaneperronger etc. Du kommer att påbörja samt avsluta din arbetsdag på vårt kontor på Vasagatan i Stockholm.

Vem är du?

För att du ska lyckas i rollen bör du ha en god förmåga att arbeta metodiskt och självständigt med ett fysiskt arbete på platser där stress, högt tempo och folktäthet förekommer.

Du bör vara självgående, trevlig och tycka om att ta ansvar. Som person är du noggrann och tycker det är viktigt att arbetet utförs med god kvalité och med en hög servicenivå. Du har god fysik och trivs med ett arbete där du får röra på dig. Du är vidare gärna praktiskt lagd och har ett visst tekniskt intresse. Att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på både engelska och svenska är meriterande.

För alla oss som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det vi kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos oss mäts du både på vad du gör och hur du gör det och det är därför viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Lagarbete, Engagemang och Kvalité.

Tycker du att rollen låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Vill du veta mer är du välkommen att eyyub.gul@selecta.com Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urvalet kommer ske löpande, dock senast 24-05-12

Vi på Selecta strävar efter en jämställd arbetsplats, där olikheter tas tillvara. Mångfald ger fler perspektiv och vi strävar efter diversifiering, varför vi gärna ser kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Selecta är ett av Europas ledande företag för innovativa mat-, snacks-, kaffe- och dryckeslösningar, både på kontoret och On the go. Med ett brett utbud av kända varumärken i världsklass erbjuder vi något för alla. Vårt primära syfte är att sprida glädje och förhöja dagen för alla de vi når med våra produkter och tjänster. För det är runt kaffemaskinen det händer. Det är där gemenskap och det sociala kittet kollegor emellan sker. Selecta finns i 16 länder i Europa, med huvudkontor i Schweiz. Här i Sverige finns vi på 32 orter och har över 400 medarbetare. Här kan du läsa mer om oss www.selecta.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Selecta Sverige

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Selecta AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons