Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serviceinriktad löneadministratör till oss själva!

Serviceinriktad löneadministratör till oss själva!

Perido AB · Stockholm · Ansök senast 6 juni (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 34596 i din ansökan

Är du en löneadministratör eller ekonom med inriktning mot lön som vill utvecklas och bredda din roll? Gillar du att hjälpa människor, är pedagogisk och trivs med att förklara ekonomi- och löneprocesser för andra? Är du dessutom en lagspelare som alltid vill lära dig mer och utvecklas? Bra – då behöver vi dig här hos oss på vår ekonomiavdelning, vi lovar att du inte kommer att ha tråkigt i en minut!

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom hela tjänstemannasektorn som är duktiga på att matcha rätt konsult med rätt roll och organisation. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 1500 konsulter på uppdrag över hela landet. Vi håller till i fina lokaler vid Mariatorget, med närhet till både tunnelbana och lunchställen!

Om tjänsten

I rollen som löneadministratör på Perido ingår du i en av verksamhetens mest centrala servicefunktioner som ger våra internt anställda såväl som kunder, konsulter och leverantörer service i världsklass. Rollen är bred då ni i teamet ansvarar för hela det ekonomiska flödet från kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring till bokslut, skatter, moms och framför allt löner för samtliga anställda och konsulter. Perido har många olika typer av kunder och konsultlösningar med unikt utformade avtal som du behöver sätta dig in i. Detta tillsammans med lönehanteringen och tidrapporteringsfunktionen kommer att utgöra en stor del av din roll.

Dina egenskaper

Är du vår nya kollega? I så fall tror vi att du är en tydligt grupporienterad person som med en särpräglad ödmjukhet, tålamod och pedagogisk förmåga snabbt kan skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Det kan vara allt från att utreda en komplicerad kollektivavtalsfråga till att förklara för en kollega hur denne fyller i sin kostnadsersättning på rätt sätt eller ta emot ett samtal från en konsult som har frågor kring sin lönemodell eller lönespecifikation.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som har:

  • Minst gymnasial utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av löneadministration
  • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Meriterande:

  • Arbetat med Kontek Lön
  • Erfarenhet av arbete med konsulter
  • Kunskap om och erfarenhet av Bemanning/Kompetensföretagens lönemodeller

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är 34596 och du kan nå han/henne via mail på jennifer.berglund@perido.se.

Om Perido

Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1500 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.lön

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Perido AB

Vid ansökan:Ange referens 34596 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons