Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serviceinriktad administratör

Carstedts Bil AB · Örnsköldsvik · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ADMINISTRATÖR i din ansökan

CARSTEDTS söker en serviceinriktad administratör

Vi expanderar och nu finns chansen att söka en helt ny tjänst på CARSTEDTS! Vi söker en serviceinriktad och strukturerad person till tjänsten som administratör. Drivs du av att organisera, hålla i många trådar och att vara spindeln i nätet för våra medarbetare och kunder? Då är det kanske just Dig vi letar efter.

Din roll

Som administratör hos oss har du en viktig nyckelroll. Du är ansvarig för det interna administrativa arbetet för vår bilskadeavdelning samt för löpande fakturering gentemot försäkringsbolagen. I din roll har du stor variation i din vardag och du har kontakt med både våra medarbetare och våra kunder fysiskt över disk och via telefon. Förmågan att arbeta strukturerat och noggrant faller naturligt för dig. Arbetstempot kan periodvis vara högt, vi söker därför dig som har förmågan att upprätthålla och utveckla många interna och externa kontakter på ett professionellt sätt i alla situationer.

För att lyckas i rollen

  • Du har minst gymnasial utbildning och gärna något års erfarenhet inom administrativt arbete, med fördel inom fakturering.
  • Du har ett sinne för siffror samt gillar att ha ordning och reda och skapa struktur.
  • Det är en självklarhet för dig att agera professionellt, lösningsorienterat och engagerat i alla situationer.
  • Då rollen innebär självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att arbeta självständigt.
  • Du trivs även i en kundnära roll och är positiv och serviceinriktad ut i fingerspetsarna.
  • Du har mycket god datavana.


Om Carstedts Bil

Carstedts Bil AB är ett familjeägt företag som är full auktoriserad återförsäljare och verkstad för Ford och Mitsubishi i Örnsköldsvik och Umeå. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda en professionell, personlig och komplett hjälp med bilen och bilägandet, därför har vi fullserviceanläggningar med bilförsäljning, verkstäder, tillbehörsförsäljning och skadecenter. Vi är över 100 medarbetare som dagligen strävar efter ambitionen att leverera högsta möjliga service till våra kunder.

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att mejla din ansökan till platsansokan@carstedts.se. Märk ansökan med ADMINISTRATÖR.

Vi tar endast emot ansökningar via mejl.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carstedts Bil AB

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Carstedts Bil AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ADMINISTRATÖR i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons