Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicehallsmedarbetare till tvätthallen i Nyboda

Servicehallsmedarbetare till tvätthallen i Nyboda

Keolis Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Till Keolis depå i Nyboda söker vi nu servicehallsmedarbetare. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna!

På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Tillsammans med övriga servicehallsmedarbetare ansvarar du för ordning och reda i servicehallen och andra gemensamma utrymmen. Du utför daglig service såsom tankning, städning, påfyllning av vätskor och funktionskontroller på Keolis fordon. Du utför även rekonditionering, klottersanering och enklare reparationer på bussar. Då vår busstrafik rullar dygnet runt behöver du kunna arbeta såväl vardag som helg och röda dagar, tidiga morgnar, kvällar och natt.

Det här behöver du ha  

  • B-körkort  
  • Tekniskt intresse och handlag.  
  • God fysik då arbetet är mycket rörligt och ibland tungt.  
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  
  • Du är noggrann och kan arbeta i ett högt tempo. 

Det är meriterande om du har D-körkort och tidigare erfarenhet från liknande arbete eller från det tekniska området.

För att trivas bör du vara serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor. Du är kommunikativ, driftig och självgående. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper och är intresserad av fordon, teknik och människor. Tjänsten är på behov

Det här får du av oss  

Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en introduktion till dina arbetsuppgifter. På depån finns din underhållsledare som stöttar dig i din vardag som servicehallsmedarbetare.  Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö samt friskvårdsbidrag. Det finns också fina träningslokaler på depån som du kan använda. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.  

Så här söker du  

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan.  
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor?

Rekryterande chef i Nyboda: Kent Söderström 070-508 08 49

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Keolis Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Keolis Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons