Jobbsafari är en del avschibsted logo

Service Delivery Assistant - Hemfrid

Service Delivery Assistant - Hemfrid

Hemfrid · · Ansök senast 4 okt. (157 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu studentmedarbetare för att stärka upp vår flytt- och engångsaffär. Vi är söker dig som har ett stort intresse för service och kan arbeta helger, kvällar samt vid behov.

Om oss

Hemfrid är Sveriges marknadsledande aktör för tjänster i hemmet. Vårt mål är att utmana och förändra hela branschen.

Bakom vår framgång står ett team på över 3000 medarbetare med olika bakgrund och expertis som gemensamt delar ett mål: att ge våra kunder ease of mind. Genom tekniska lösningar i framkant, en nyfiken kultur och möjligheter till individuella initiativ säkerställer vi att utveckling, passion och framgång står i fokus hos oss.

Vi erbjuder många karriärvägar inom företaget, stödda av en rad olika utvecklingsprogram skräddarsydda för att hjälpa dig att fortsätta utvecklas. Bland annat har vi ett management traineeprogram där vi årligen anställer nyexaminerade studenter som får kick-starta sin karriär hos oss. Hårt arbete och hängivenhet går inte obemärkt förbi här och vi uppmärksammar våra teams prestationer. Faktum är att vår dedikation till en utvecklande arbetsmiljö har gett oss utmärkelsen Årets Karriärföretag fem år i rad.

Om rollen

Som Service Delivery assistant arbetar du tillsammans med dina kollegor med Hemfrids flytt- och engångsaffär. Du hanterar inflöde av kunder och ger dem ett kundbemötande i världsklass.

I rollen ingår att ta emot och besvara inkommande uppdragsförfrågningar, säkerställa att vi får nödvändig information från kund, skapa och skicka offerter, boka in uppdrag, hantera ombokningar och avvikelser under jour samt besvara frågor från kunder och medarbetare.

Rollen är en timanställning främst på helger, men även kvällar kan förekomma.

Vi ser gärna att du har möjlighet att gå introduktion på vårt huvudkontor i Stockholm under ett par veckor, men efter det finns flexibilitet i din placering. Det går bra att jobba hemma / på distans, men du är även välkommen till något av våra ca 20 kontor runt om i landet. Vi finns bland annat i Malmö, Linköping, Uppsala och Göteborg.

Om dig

Vi söker dig som drivs av att leverera hög service och som arbetar relationsbyggande mot såväl våra kunder som våra medarbetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av serviceyrke och förmåga att hantera ett högt arbetstempo och diversifierade arbetsuppgifter.

Du som söker...

  • Är initiativtagande, självgående, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga
  • Är flexibel och tar dig an problem med en positiv och lugn attityd
  • Drivs av att jobba mot mål och trivs i en organisation med resultatuppföljning
  • Talar, förstår och skriver på god svenska och engelska
  • Trivs med att jobba i olika digitala system och har lätt för att ta till dig nya systemkunskaper

Ansökan:

Har du kommit så här långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig!

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering och en bakgrundskontroll kommer att göras innan anställning.

Tjänsten är en timanställning med önskad start så snart som möjligt. Vi hanterar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryteringsansvarig Natalia Dusant.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hemfrid

Kontaktperson

Hemfrid i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons