Jobbsafari är en del avschibsted logo

Service Crew - Natt sommar vid behov

Winn Hotel Group AB · Karlskrona · Ansök senast 28 sep. (151 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Vill du vara med och skapa människors minnen och upplevelser? Vill du ha ett jobb där du upplever gemenskap och tillhörighet i ett litet men sammansvetsat team?Då är Clarion Collection Carlscrona en arbetsplats för dig.

Vi är det lilla hotellet med det stora hjärtat. Här är närheten till varandra och till havet central. Vi är stolta över att få våra gäster att känna sig som hemma samtidigt som de kan njuta av alla bekvämligheter som vårt hotell kan erbjuda. Från den goda kvällsmaten till den läckra frukostbuffén, ser vi till att skapa en personlig och härlig vistelse för var och en. Hos oss blir du del av ett härligt team som älskar vårt jobb och bjuder på oss själva.

Är du vår stjärna på natthimlen?Nu söker vi en nattuggla som vill bli en del av vårt hotell under sommarsäsongen. Vi söker digsom trivs med ensamarbete men som även funkar bra i ett team. Du ska inte vara rädd för att ta initiativ och beslut.Du har förmågan att ge förstklassig service oavsett tid på dygnet och du sätter alltid våra gäster och deras behov i första rummet.I dina uppgifter ingår bland annat:

  • Att checka in och ut gäster, ta betalningar och välkomna gästerna
  • Att ta hand om gästerna under natten
  • Förbereda och duka fram frukost
  • Enklare städ och underhållsuppgifter

Vi tror också det är bra om du:

  • Har erfarenhet av hotell- och receptionsarbete
  • Har erfarenhet av hotellsystemet MEWS
  • Är trygg med att jobba ensam under eget ansvar
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Om tjänsten:

Tjänsten är en behovsanställning över sommarsäsongen 2024 (mitten av juni - mitten av augusti).Tillträde och lön enligt överenskommelse.Vi omfattas av Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Låter det här som någonting för dig? Skicka in din ansökan idag.Rekrytering sker löpande och tjänsten tillsätts snarast möjligt.

Hotellet ägs och drivs avWinn Hotel Group ABsomäger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje. Vi är ett franchisehotell inomStrawberryGroup (tidigareNordic Choice), en av nordens största hotellkedjor med varumärken som Clarion, Clarion Collection,Quality och Comfort.Winn Hotel Group driver även sin egna affärsakademi kalladWinn Business School.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Winn Hotel Group AB

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Winn Hotel Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons