Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serveringspersonal

WK Restaurang AB · Jönköping · Ansök senast 26 maj (27 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl


9Thai restaurang

SÖKER NU NYA MEDARBETARE!!

Tjänst: Servitris/Servitör

Start: Omgående

Anställningform: Heltid

Lön: enligt avtal

Meriter: arbetsledarerfarenhet, goda data vanor

Om verksamheten: 9Thai restaurang, en restaurang som ligger i det centrala Jönköping Västra Storgatan 12 med helt äkta thai restaurang maten lagats från thailändska grunden.

Restaurangen erbjuder massvis thailändsk traditionella maträtter, efterrätter och thailändsk dryck som Bubble Tea osv. Restaurang har öppet från lunch tider till kvälls tid vi erbjuder sittning på restaurang, avhämtning och hemkörning.

Om jobbet: Vi söker dig som har service-minded brinner för ambition och är ansvarsfullt. Och framförallt kärlek för thailändsk maträtter. Som restaurang ansvarig kommer du att har ansvar för att driva verksamhet och utvecklas tillsammans med andra medarbetare. Du kommer att jobba med personal frågor, schemalägg, inventeringar, inköp, kassa hantering. Vi lägger stor vikt på personkemi och din intresse inom restaurangbranschen. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan till oss på :

w.kaewtha@hotmail.com

Löpande intervju kommer sker.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WK Restaurang AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

WK Restaurang AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons