Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serveringspersonal till vår kund i Växjö sökes

Serveringspersonal till vår kund i Växjö sökes

Eterni Sweden AB · Växjö · Ansök senast 3 maj (3 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Engagerade serveringsmedarbetare med känsla för bra service sökes! 

Har du en passion för mat och dryck? Älskar du att servera fantastiska upplevelser och blir lycklig av att skapa magiska ögonblick för dina gäster? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!


ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att välkomna gästerna, ta emot beställningar, servera mat och dryck, duka på och av borden och att vara tillgänglig för restaurangens gäster och se till att de får en oförglömlig upplevelse. 

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom servering, service och/eller restaurang. Du är en öppen och social person som trivs med att arbeta bland människor. Du är flexibel, stresstålig och har en högt tempo i ditt arbete. 
Eftersom detta är ett extraarbete ser vi att du gärna har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller ett annat deltidsarbete på minst 50 %. 
Ditt schema är flexibelt och vid sidan av dina studier önskar du att fylla på med ett stimulerande arbete. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta minst två till tre gånger i veckan.
Tjänsten är på timmar och du kommer att ingå i vår studentpool för ett eller flera kunduppdrag.
 

OM TJÄNSTEN

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag på timmar där du blir anställd hos Eterni för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö.

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Dag/Kväll 
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
 

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eterni Sweden AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Eterni Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons