Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serveringspersonal - Sommarjobb

FrejdKarlssonPham i Berg AB · Linköping · Ansök senast 7 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Om Kanalkrogen vid Bergs Slussar

Vill du vara en del av teamet på en av de mest dynamiska och uppskattade matdestinationerna i Linköping? Kanalkrogen, belägen vid de pittoreska Bergs Slussarna, är i full gång med att lansera våra nya, omfattande bufféer. Vi erbjuder allt från en förförisk lunchbuffé till en mångsidig kvällsbuffé med ett rikt utbud av grillrätter och internationella smaker. Vår dessertbuffé är något utöver det vanliga, med en rad hemgjorda läckerheter och en imponerande chokladfontän.

Som en eftertraktad destination erbjuder vi våra gäster inte bara utsökt mat utan också en betagande utsikt över Göta Kanals livliga slussar. Nu söker vi serviceminded personal som kan bidra till att göra varje måltid till en oförglömlig upplevelse för våra gäster.

Vem Vi Söker

Vi är på jakt efter entusiastiska, serviceinriktade servitörer och servitriser som brinner för mat och gästservice. Du är den perfekta kandidaten om du älskar att interagera med människor, har en positiv inställning och en passion för att leverera förstklassig service.

Arbetsuppgifter

Som servitör eller servitris på Kanalkrogen blir du en nyckelspelare i att tillhandahålla en exceptionell matupplevelse. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar att välkomna gäster, servera mat och dryck, se till att bufféområdet är välfyllt och inbjudande, och bidra till en trivsam atmosfär. Du får chansen att arbeta i en miljö där kvalitet och gästnöjdhet står i centrum.

Kanalkrogen är belägen i Bergs Slussar, en kort resa från Linköping. Vår restaurang erbjuder inte bara en fantastisk matupplevelse utan också en oslagbar utsikt.

Ansök Nu!

Är du redo för att skapa oförglömliga sommarminnen och utvecklas inom gästservice? Skicka din ansökan och bli en del av vårt serveringsteam på Kanalkrogen, där fantastisk mat och underbar natur skapar en unik arbetsmiljö.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FrejdKarlssonPham i Berg AB

Placering

Linköping

Kontaktperson

Kanalkrogen i Bergs slussar AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons