Jobbsafari är en del avschibsted logo

Serveringspersonal 25-100%

MODIU AB · Uppsala · Ansök senast 7 maj (7 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Serveringspersonal till Borgen restaurang och festsalar i Uppsala

Borgen restaurang och festsalar i Uppsala behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar möjligheten att få tillämpa olika typer av kunskaper, är trygg i serveringsrollen och trivs med att ställas inför nya och spännande utmaningar.

Vad går arbetet ut på?

I rollen som serveringspersonal kommer du att lära dig allt om Borgen restaurang och festsalars verksamhet och hur restaurangbranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att servera, fixa inför och efter event, agera stöd i baren samt upprätthålla företagets standard. I rollen ingår även att säkerställa att hälso-, miljö- och säkerhetsföreskrifter följs.

Tjänsten är på heltid men är förhandlingsbar. Dina arbetstider kommer att vara oregelbundna tider.

Är du den vi söker?

Det här jobbet passar dig som framför allt är stresstålig, strukturerad och initiativtagande i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha erfarenhet av restaurangbranschen men det är inget krav. Det är även meriterande om du har haft en liknande roll tidigare, har relevant utbildning inom hotell/restaurang/service och har vana att jobba med ansvarsfull alkoholservering. Vi tar för givet att du är en engagerad och utåtriktad person som är mån om att göra ett bra jobb!


Vi anställer löpande!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MODIU AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

MODIU AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons