Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Mjukvaruingenjör - Team SICS

Prevas · Västerås · Ansök senast 19 okt. (155 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

PåPrevas tror vi påatt teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar ochhar full tilltro till attdu som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro påmänniskan ochärövertygade om att din utvecklingär vår utveckling. Vi vet ocksåattvår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur påjust det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen.

Hello missonKom och jobba in-house med oss på Västerås kontoretoch hjälp oss göra industrierna både modernare och smartare!Vi söker en senior utvecklare till avdelningen SICS, Smart Industry Control Software. Precis som namnet antyder så jobbar SICS med att göra fabriker modernare och effektivare. Vi använder modern teknologi och angränsar ofta till reglerteknik, automationslösningar och robotik. De flesta av våra projekt genomförs från vårt kontor, men ibland arbetar vi även på plats hos våra kunder. Dessa är ofta verksamma inom stål- eller verkstadsindustrinHello you• Civilingenjör med minst 10 års erfarenhet av att arbeta med mjukvara• Gillar att tackla komplexa problem• Ambitiös med vilja att se helheten i leveransen• Tycker det är kul att vara i industriell miljö från och till• Gärnaerfarenhet av projektledning eller som Team leadHello Buzzwords...• C#• WPF• IoC• Agile• DDDHello Team SICSSICS jobbar främst in-house. En stor del av gruppen jobbar med våra två produkter: FOCS och CellManager. FOCS är en mjukvara för att optimera användning av bränsle vid uppvärmning av stål. Den läser av industri-styrsystemets data och estimerar hur värmen tillförs och sprids i stålet, för att sedan kunnat optimera hur vätgas eller fossila bränslen ska eldas för att nå mål temperaturen. CellManager är spindeln i robotcellen som får maskinerna att samarbeta. CellManager får orderdata från överordnade system och läser in status för utrustning i cellen, sedan tar CellManager alla beslut om hur cellen ska köras, samt försöker att lösa alla felfall utan operatör. Ofta gör vi celler tillsammans med våra kollegor på automations-avdelningen i Västerås. Vi har även industrinära webutveckling för att hjälpa kunder hantera ordrar och produktionsuppföljning.

Nyfiken mer på vad FOCS är? Läs:FOCS

Prevasfamiljen i Västerås har vuxit rejält. Vi är idag regionens ledande konsultleverantör inom vårt område med 200 medarbetare med fokus på produkt- och produktionsutveckling. Varav ca 40 är mjukvaruspecialister som jobbar med utveckling, installation och idriftsättning av mjukvara, främst inom industriella miljöer. Det är en grupp som präglas av engagemang, nyfikenhet och otroligt hög kompetens. För oss är det viktigt att alla kollegor känner tillhörighet och har kul tillsammans. Det händer mycket spännande saker framöver, både hos oss och våra kunder. Därför söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa!Känner du igen dig?Slå gärna en signal till Gustav Dafgård: gustav.dafgard@prevas.se på 0705-83 93 73 så berättar han mer om tjänsten och hur det är att jobba på Prevas.Och du, följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser

Prevas värdegrundGemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prevas

Placering

Västerås

Kontaktperson

Prevas AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons