Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Designer till välkänt företag i expansionsfas

Senior Designer till välkänt företag i expansionsfas

Wrknest · Stockholm · Ansök senast 27 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänstenThatsup City Guide är Sveriges ledande digitala plattform för att upptäcka och dela upplevelser inom restaurang, nöje, kultur och livsstil. Sajten besöks av över 500 000 unika besökare varje månad och under 2022 inledde de sininternationella expansion mot UK/London. Samtidigt förändrar de hur restauranger och andra lokala verksamheter marknadsför sig online med deras nystartade digitala byrå, Thatsup Creative Studio.

Vi söker en erfaren designer som vill vara med på Thatsups resa mot deras vision, att göra det enkelt att hitta den bästa lokala upplevelsen, oavsett vem eller var du är.

Du kommer du att ha en viktig roll i att skapa en stark och tydlig visuell identitet för deras varumärke och produkter. Du kommer tillhöra ett tight team bestående av två utvecklare och tre designers (inkl. dig), som arbetar med att ta fram innovativa och användarvänliga lösningar som skiljer oss från konkurrenternas.

Utöver Thatsup City Guide har de ett SaaS-system (Thatsup Web), samt ett flertal spännande interna system. Vid sidan av deras egna produkter kommer du också att arbeta med att ta fram material till kunder. Du kommer att vara involverad i alla designrelaterade delar av företaget och det är således viktigt att du har en bred kompetens inom designyrket.

Thatsupär ett litet företag (ca 25 anställda) och steget från idé till färdig produkt är ofta kort. Du ska därförha god förståelse för alla delar i detta led, som t.ex. wireframes, prototyp och UI-design.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Wrknest men du kommer anställas direkt hos Bredablick. Vi önskar därför att all kontakt sker via oss på Wrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter

  • Utveckling och implementering av innovativ webbdesign
  • Effektivisering av designprocessen med no-code verktyg, erfarenhet av t.ex. Webflow eller liknande verktyg är ett plus
  • Skapande av printmaterial och grafisk design som kommunicerar vårt varumärke men även direkt åt våra kunder
  • Design av UI/UX för webb och mobil som förbättrar användarupplevelsen
  • Bidragande till och ledarskap inom designteamet genom kunskapsdelning och mentorskap

Den mest ideala kandidaten kan arbeta effektivt i snabba produktionscykler och har ett intresse för hur kreativitet kan påverka våra KPI:er. Vi letar efter någon med en unik kombination av visuellt sinne och kreativt tänkande som också är passionerad om att påverka företagets prestationer.

    Vi söker dig som har

    • Minst 5 års relevant erfarenhet, särskilt inom webbdesign, no-code verktyg, print, och grafisk design
    • Erfarenhet av att arbeta med användarcentrerad design och förståelse för UX
    • Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och som del av ett team
    • Behärskning av Adobe Creative Suite, Figma, eller liknande designverktyg
    • Kunskap i motion graphics, html, css, js är önskvärt

    Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi söker vi dig som är kreativ, lösningsorienterad och kommunikativ. Därtill ser vi gärna att du har en passion för design och innovation samt är intresserad av restaurangbranschen för att passa in i rollen. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

    Övrig information

    Start: Omgående

    Plats: Stockholm

    Omfattning: Heltid

    Anställningsform: Tillsvidare

    Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

    Enbakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

    Om Wrknest

    På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

    Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer påwww.wrknest.se.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Wrknest

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Wrknest AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons