Jobbsafari är en del avschibsted logo

Semestervikarier sommar 2024

Mariagårdens medarbetarförening · Umeå · Ansök senast 30 maj (33 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Semestervikarie i din ansökan

Kom och jobba med oss på Mariagården

Arbetstider: Dag, kväll, journatt, helg, vi behöver hjälp gärna med start redan under maj

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete eller jobbat inom psykiatri/socialpsykiatri. Vi ser gärna att du har en omvårdnadsutbildning eller motsvarande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du ska vara trygg, lugn och ha ett sinne för ordning och struktur. Du kommer ingå i ett arbetslag och behöver därför kunna samarbeta och kommunicera med andra.

Tillsammans bidrar vi till en miljö med utrymme för självbestämmande, delaktighet och trygghet.

Mariagården är en socialterapeutiskt LSS-verksamhet med impuls från Antroposofin beläget ca två mil utanför Umeå. Vi har fem gruppbostäder och en omfattande daglig verksamhet. Verksamheten drivs sedan 1964 av en medarbetarförening utan vinstintresse.

Vi värnar om en utvecklande miljö för såväl medarbetare som boende. För allas välbefinnande lägger vi stor vikt vid estetik i ute och innemiljöer samt ekologisk/biodynamisk mat så långt det är möjligt. All mat som serveras på Mariagården lagas från grunden och utan onödiga tillsatser.

Vi erbjuder ett levande och fritt kulturliv för våra boende och medarbetare.Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning efter ditt och verksamhetens behov.

Mariagården har en självförvaltande hållning och våra medarbetare har stort inflytande över sitt eget arbete och schema så långt det är möjligt.

Som tillsvidareanställd på Mariagården får du bidrag till förebyggande hälsovård, ett guld-kort på IKSU Sport/Spa och andra trevliga förmåner.

Egen bil och körkort är ett krav. Att stödja våra boende i hemmamiljö i gruppbostad med fritidsaktiviteter, matlagning, städning, tvätt mm.

Vi har 5 gruppbostäder med 4-6 boende i varje. Kollegierna består av 6-12 medarbetare per gruppbostad.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mariagårdens medarbetarförening

Placering

Umeå

Kontaktperson

Mariagårdens Medarbetarfören

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Semestervikarie i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons