Jobbsafari är en del avschibsted logo

Semestervikarier sökes till en 24 årig tjej!

A-Assistans Östersund · Krokom · Ansök senast 19 maj (17 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Vid ansökan:Ange referens 427 i din ansökan

Vill du vara med och göra skillnad i någons vardag?

Nu har du chansen att bli en personlig assistent åt en livlig och social 24-årig tjej i Krokom under sommaren!

Tjejen är full av energi och älskar när det händer mycket. Kunden föddes som man, men är mitt uppe i en spännande resa mot att bli den kvinnan hon är.

Med ett brinnande intresse för smink, skönhet, shopping och sport är det här ett jobb för dig som vill ha en varierad och rolig arbetsdag.

Som hennes personliga assistent kommer du att vara en viktig del av hennes vardag. Med en medfödd CP-skada behöver hon hjälp med allt från matsituationer till personlig hygien och förflyttningar. Du kommer också att vara hennes röst och tolk till omvärlden, då hon har vissa kommunikationssvårigheter.

Med goda bussförbindelser till Krokom är det lätt att ta sig till henne, men om du även har körkort är det ett plus då kunden har en egen bil.

Om du är en engagerad och positiv person som vill göra skillnad, är detta en unik möjlighet för dig.

Tveka inte att skicka in din ansökan och bli en del av hennes spännande resa!


Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss". Där skapar du ditt eget konto och profil. När profilen är klar, klicka på "lediga tjänster" och sök denna tjänst. Ansökningarna behandlas löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du kan också skicka en ansökan med CV och personligt brev till: melanie.vanderboom@a-assistans.se (ange referens 427).


Om oss:

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har ca 600 personliga assistenter anställda. Kontor har vi i Hudiksvall, Karlstad, Göteborg, Stockholm, Östersund och Umeå. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi har kollektivavtal: Kommunal och Fremia för personliga assistenter. Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Vi erbjuder även friskvårdspeng på 2 000 kr för heltidstjänst och år, fika på arbetet och andra förmåner.




Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A-Assistans Östersund

Placering

Krokom

Kontaktperson

A-Assistans Leimir AB

Vid ansökan:Ange referens 427 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons