Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sem vik lokalvårdare, Regionservice Mora

Sem vik lokalvårdare, Regionservice Mora

Region Dalarna · Mora · Ansök senast 12 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens RsD:2024:016 i din ansökan

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning. Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Sem vik lokalvårdare, Regionservice Mora

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett brinnande intresse och engagemang för service och vet hur olika typer av människor ska bemötas. Inom Regionservice lokalvård kommer du att arbeta i vårdmiljö.

Som lokalvårdare kommer du att utföra lokalvård inom regelmässig städning. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande. Arbetstiderna är dagtid- helg- och Kvällstjänstgöring.

Anställningen gäller semestervikariat på Mora lasarett, Leksands vårdcentral, Rättviks vårdcentral och Älvdalens folktandvård / vårdcentral. Anställningen inleds med introduktion och utbildning. Anställningarna avser 75% - 100%.

Övrig information

Kvalifikationer

Som person är du social och utåtriktad. Att vara delaktig och intresserad av att forma ditt eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i ett arbete som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag.

Vi söker dig som

  • är serviceinriktad
  • är minst 18 år
  • genomför eller har genomfört en gymnasial utbildning inom exempelvis hotell- och restaurang, turismnäring, vård eller liknande
  • har lätt för att uttrycka dig i svenskt tal och skrift
  • har erfarenhet ifrån andra serviceyrken såsom hotell- och restaurang, lokalvård eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Mora

Kontaktperson

REGION DALARNA

Vid ansökan:Ange referens RsD:2024:016 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons