Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sektionschef till Produktion hos Läkemedelsföretag i Norra Stockholm

Sektionschef till Produktion hos Läkemedelsföretag i Norra Stockholm

Academic Resource AB Uppsala · Uppsala · Ansök senast 3 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens FSCP0324 i din ansökan

Vill du arbeta för ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv? Har du tidigare erfarenhet av chefspositioner inom Life Science och redo för att ta ett nästa steg i karriären?


Academic Resource söker efter en Sektionschef till Produktion hos vår kund, ett Läkemedelsföretag i Norra Stockholm. Tjänsten är under heltid och är en direktrekrytering för kunds räkning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.


Om rollen

Som Sektionschef ansvarar du för enhetens arbete med arbetsmiljö, produktionsresultat och ekonomi. Efterfrågan på vår kunds produkter växer och en av utmaningarna i denna roll är att öka effektiviteten så att man kan möta marknadens behov. Du leder och utvecklar din verksamhet och ser till att din enhet har rätt bemanning med rätt kompetens. Du ansvarar även för att rutiner och processer fungerar på bästa sätt enligt lag- och GMP-krav.


Som Sektionschef tillhör du ledningsgruppen för Tillverkning och rapporterar till Produktionschefen. Man arbetar flödesinriktat – det vill säga, genom tvärfunktionellt samarbete.


Om dig - din profil

• Vi söker dig som är högskoleutbildad inom kemi, maskin eller motsvarande erfarenhet inom industri och ledarskap.

• Du bör god erfarenhet av arbete inom produktionsverksamhet samt dokumenterad erfarenhet av tekniskt utvecklingsarbete, gärna som chef.

• Det är ett krav med tidigare erfarenhet av läkemedelsbranschen, Kunskaper inom GMP samt ett brinnande intresse för produktion.

• Svenska och Engelska behärskar du flytande i både tal och skrift.


För att bli framgångsrik som Sektionschef är du en person med ett starkt engagemang, ledaregenskaper och driv. Du är inte rädd för att ta nästa steg och vill ständigt arbeta med utveckling. Du brinner för ledarskap och har förmågan att ta fram det bästa hos dina medarbetare. Förtroende får du genom en öppen och kommunikativ dialog. Har du dessutom en stark analytisk sida som hjälper dig att ta dig an komplexa problem och frågeställningar är du rätt person för tjänsten.



Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV och personligt brev på svenska eller engelska i PDF/Word format. Klicka nedan på ”sök tjänsten” och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: FSCP0324


Vid frågor kontakta:

rekrytering.lifescience@academicresource.se


Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post.


we take you further

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Resource AB Uppsala

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Academic Resource AB

Vid ansökan:Ange referens FSCP0324 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons