Jobbsafari är en del avschibsted logo

Scrum Master Embedded Systems

Sigma Industry Innovation AB · Eskilstuna · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en ledare som får saker att hända, samtidigt som du lyfter fram dina kollegor? Har du förmågan att skapa en helhet från detaljer? Sigma Industry växer så det knakar! Vi söker drivna ledare som vill följa med oss på en spännande resa framåt. Just nu letar vi kanske efter dig?

Söker vi dig?

På Sigma kan du arbeta i spännande projekt hos några av de världsledande företagen. För att trivas i din roll tror vi därför att du är bekväm med att arbeta i en tvärfunktionell global organisation samt att du har god kommunikationsförmåga i båda svenska och engelska. Som ledare inom teknikutveckling följer du en produkt genom olika delar av dess cykel, varför det är viktigt att du är flexibel och är en god ledare. Vi söker dig med rätt tänkesätt som vill göra skillnad inom vår och kundens organisation.

Vi tror att du är en ingenjör som redan har arbetat några år som teknisk projektledare eller i liknande roller. Kanske har du erfarenhet från agilt drivna mjuk- och hårdvaruprojekt? Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med mjukvaruutveckling för inbyggda system.

Låter det här som du? 😊

Söker du oss?

Hos oss blir du välkomnad av glada och hjälpsamma kollegor. Vi har roligt på jobbet, högt i tak och ett engagerande klimat. Du står aldrig ensam inför en utmaning utan kan bolla idéer och hitta möjligheter tillsammans med dina kollegor.

Som konsult på Sigma ges du möjlighet att verka inom en rad olika branscher, där du antingen är på plats hos kund eller på Sigmas kontor via satellit- och in-houseprojekt. Vi har bland annat projekt inom fordonsindustrin, Life Science, låsindustrin, konsumentprodukter, livsmedel och elektrifiering. Vi bryter ständigt mark inom nya, spännande områden. Hos oss kan du hitta det just du brinner för lättare än på ett traditionellt företag.

Det finns mycket att berätta om Sigma Industry, våra värderingar och vår verksamhet. Kort och gott är ingenjören hjälten och vårt hjärta finns i tekniken. Vi driver digitalisering och deltar i utvecklingen av morgondagens teknologi. Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet företag med stora visioner och korta beslutsvägar, vilket ger goda möjligheter att påverka såväl din egen som företagets framtid. Vill du bli expert inom ditt befintliga område, växa in i ett nytt eller engagera dig internt på Sigma? Möjligheterna är oändliga och hos oss får du allt i ett: en trygg anställning, en stimulerande vardag och en skräddarsydd framtid. Låter vi som en perfect match?

Läs gärna mer om vår verksamhet på sigmaindustryeastnorth.se

Vill du bli vår nya kollega?

Tack för att du har läst vår annons!

Vi hoppas att du känner dig nyfiken på oss och vi ser fram emot att läsa din ansökan och ditt CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Kontakt

Har du fler frågor? Hör av dig så berättar vi mer!

Johan Söderroos: 073-647 70 52, johan.soderroos@sigma.se

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sigma Industry Innovation AB

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Sigma Industry Innovation AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons