Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säsongspersonal till Skellefteå Discgolf

Säsongspersonal till Skellefteå Discgolf

SKELLEFTEÅ DISCGOLF · Skellefteå · Ansök senast 7 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Skellefteå Discgolf söker till sommaren två ansvarsfull säsongsarbetare som vill bidra till att Discgolfterminalen i Bergsbyn håller absolut världsklass.

Skellefteå Discgolf är en ideell idrottsförening som driver Discgolfterminalen i Bergsbyn. Föreningen som grundades 1985 har i dagsläget 319 medlemmar och cirka 13.000 besökare. Discgolfterminalen i Bergsbyn invigdes 2003 och anses vara en av världens bästa och mest välskötta discgolfbanor, så vi är oerhört stolta över den. De flesta besökarna har vi vanligtvis under sommarmånaderna; juni, juli och augusti.

Den ena tjänsten innebär att du får kombinera arbete ute på anläggningen tillsammans med arbete i shopen. Ute på anläggningen ingår det att köra grönytemaskiner, gräsklippare och trimmer. Inne i shopen är det butiksarbete med kundbemötande, kassaarbete och rådgivning.

Den andra tjänsten innebär administrativt arbete med företagsbokningar, faktureringen och arbete med sociala medier kombinerat med arbete i shopen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet eller intresse av att lära dig kring markskötsel, gräsklippning, administration eller butiksarbete. Vana av att handleda barn och ungdomar är meriterande. Jobbet är till största delen ensamarbete så du bör vara självgående och kunna lösa uppkomna problem på stående fot.

B, AM eller A-traktor körkort och utdrag ur belastningsregistret är ett krav

Urval sker löpande, vänta inte med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SKELLEFTEÅ DISCGOLF

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

SKELLEFTEÅ DISCGOLF

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons