Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säsongsjobb på Lantmännen i Hammenhög

Säsongsjobb på Lantmännen i Hammenhög

Boxflow · Simrishamn · Ansök senast 30 juni (61 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten

Nu söker vi pålitlig, organiserad och effektiv personal till vår kund Lantmännen i Hammenhög!

Tjänsten är ett säsongsjobb med start v.31 och förväntas pågå cirka 6 veckor.Arbetstiden är förlagd på olika skift vilket betyder att du bör vara flexibel gällande arbetstider.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan innebära att man blir placerad på olika avdelningar och innefattar bland annat vägning av spannmål, provtagning av spannmål, analysera provsvar i labb med olika maskiner med mera - detta innefattar att du bör vara väldigt flexibel med vana att ta dig an olika arbetsuppgifter samt besitter en god och snabb inlärningsförmåga.

Profil & bakgrund

För att passa i denna roll krävs det att du är noggrann, kommunikativ,förmåga att hantera olika arbetsmoment samtidigt samt att du är van att arbeta i högt tempo.

Krav

  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort samt tillgång till bil

Har du tidigare erfarenhet av liknande yrke så ses detta som meriterande!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boxflow

Placering

Simrishamn

Kontaktperson

Boxflow Staffing Syd AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons